Activision support Nintendo, Guitar Hero naar Wii


Uitgevers zijn altijd op zoek naar het aantrekkelijkste platform om hun spellen op uit te brengen. Wie heeft de grootste installed userbase? Waar zit onze doelgroep? Belangrijke vragen als je wilt dat je spel een succes wordt. Daarom lieten uitgevers de GameCube vaak links liggen, en daarom mag Nintendo met de Wii rekenen op een hernieuwde belangstelling van veel uitgevers. Ook Activision heeft gemerkt dat de Wii erg goed verkoopt en in rap tempo een reputatie opbouwt van ultieme party-console.

Het belangrijkste verschil met de vorige generatie consoles is dat we ons in deze generatie, naast ondersteuning van Sony’s en Microsoft’s platformen, ook agressief gaan richten op de Nintendo spelcomputers. In het fiscale jaar 2008 zullen zullen wij onze aanwezigheid op de DS en de Wii verdubbelen met titels als Spiderman, Shrek, Transformers en Guitar Hero.

Verdere details werden niet gegeven, maar het vooruitzicht van een Guitar Hero spel op de Wii is vast al opwindend genoeg voor Nintendo fans. En zo niet, dan hebben ze duidelijk nog nooit een Guitar Hero gespeeld. Iedereen die het spel een beetje kent zal je vertellen dat dit inderdaad groot nieuws is.

Die Transformers game is vast gebaseerd op de afschuwelijk uitziende nieuwe film van Michael Bay, dus ik zou mijn verwachtingen wat naar beneden bijstellen als ik jullie was.

Bron: The Tanooki

Wii Friend Code database

Zie ook:
- Konami over Dance Dance Revolution: Hottest Party
- Now you’re playing with power

Lees ook:Transformers: The Videogame trailer
Lees ook:Video: God of War II themesong in Guitar Hero III
Lees ook:Rock Band en Guitar Hero vechten om Beatles songs
Lees ook:Twee Rubik’s Kubussen oplossen terwijl je Guitar Hero speelt. Op expert
Lees ook:Guitar Praise: eindelijk een muziekspel met Christelijke normen en waarden

2 reacties op “Activision support Nintendo, Guitar Hero naar Wii

  1. maikeru

    Erik..Dude!
    Die transformers film vind ik er juist echt vet uit! Die transformaties gaan op dezelfde manier als hoe het vroeger in de echte (lees: eerste) serie transformers tekenfilms ging. Een vriend van mij en ik kijken echt al heel lang uit naar deze film. Zal een stuk beter zijn als de huidige transformer tekenfilms (zoals beast wars e.d.).

    Overigens zeg ik niet dat er games van gemaakt moeten worden want zoals jij al vaker aangeeft games met een filmlicentie zuigen vaak heel hard.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    “Die transformaties gaan op dezelfde manier als hoe het vroeger in de echte (lees: eerste) serie”

    Dat is misschien wel waar, maar de transformers zien er absoluut niet uit zoals in die eerste serie! Dat is eigenlijk mijn grootste bezwaar tegen de film. Het charmante van de transformers vond ik altijd dat je zelfs in hun robot-vorm nog kon zien in wat voor voertuig ze zouden transformeren. Een beetje lomp, maar wel cool om te zien. De robots in die film zijn me veel te hip. Zo zag Optimus Prime er vroeger echt niet uit! :p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.