Zwarte Xbox360 met 120GB HD onderweg?


Het lijkt erop dat Microsoft een Australische electronica-winkel genaamd Myer heeft gewaarschuwd om alvast rekening te houden met een nieuwe model Xbox360. De zwarte Xbox360 met standaard een harde schijf van 120GB aan boord, zou in principe gepland staan voor april. Als het aan Microsoft ligt wordt dat misschien zelfs nog vervroegd tot maart. Uiteraard om wat tegenwicht te bieden aan de aanstaande Playstation 3 lancering. Het nieuwe model zou omgerekend ongeveer 449 Euro kosten.

Het helpt de geloofwaardigheid van dit verhaal niet echt dat het uitgerekend in Australië voor het eerst is opgedoken (down under lopen ze zo mogelijk zelfs nog meer achter op gamesgebied dan hier in Europa). Maar het idee van een nieuw model Xbox360 klinkt op zichzelf niet vreemd, misschien zelfs wel logisch. Het is een bewezen methode om je console weer even een frisse nieuwe uitstraling te geven waardoor hij gevoelsmatig de vergelijking met de PS3 weer een stukje beter doorstaat.

Ik durf zelfs te zeggen dat het een goed idee zou zijn! Op deze manier een kleine doorstart maken valt beslist veel meer op dan alleen een losse grotere hard disk op de markt brengen.


Bron: GamersReports

Zie ook:
Space Giraffe klaar voor alpha release
Xbox360 voortaan met stille DVD-drives

Lees ook:Gerucht: een nieuwe Xbox One + prijsdaling in 2014
Lees ook:De Wii krijgt dit jaar een redesign, verliest backwards compatibility
Lees ook:Xbox360 voortaan met stille DVD-drives
Lees ook:Xbox live gaat samenwerken met MSN
Lees ook:Microsoft: Xbox Live heeft geen concurrentie

5 reacties op “Zwarte Xbox360 met 120GB HD onderweg?

  1. maikeru

    Enige nadeel van het feit dat als ze hem zwart zouden maken, deze dan wel weer erg veel (qua kleur natuurlijk) gaat lijken op zijn voorganger…

      /   Beantwoorden  / 
  2. jongetje

    Waarom moet iedereen toch altijd de xbox zwartmaken!! hihihihi

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “Enige nadeel van het feit dat als ze hem zwart zouden maken, deze dan wel weer erg veel (qua kleur natuurlijk) gaat lijken op zijn voorganger…”

    Ik denk dat niet heel veel mensen daarvan wakker liggen. :p De wereld heeft nu eenmaal een onbegrijpelijke fetish voor zwarte electronica, ik weet zeker dat een zwarte Xbox360 aan zou slaan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ruben

    dit is echt ZO vet…jammer dat ik hem niet kan kopen, wacht wel tot nieuwe XBOX ofzo…de XBOX720 bijvoorbeeld:P

      /   Beantwoorden  / 
  5. No Mercy 31

    Buiten de harde schijf schijnt er ook een hdmi aansluiting in te zitten, wordt de hd-DVD toch stiekem er wel in gedaan en gaat de processorsnelheid omhoog van 90nm naar 65nm. kortom ps3 zeg maar dag met je handje als dit echt zo is.

    http://www.youtube.com/watch?v=tcACuy4x8nA&eurl=

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.