Uh oh, Katamari Damacy voor Xbox Live Arcade gaat niet door


Total crap – not happening,” schrijft Ross Erickson van Microsoft op het XBLArcade-forum als iemand het gerucht post dat Katamari Damacy naar Xbox Live Arcade gaat komen. Niet bepaald subtiel, wel duidelijk. Katamari als Live Arcade game kunnen we wel vergeten. Dat stemt helaas niet echt hoopvol voor de andere twee delen van het gerucht.

Dat is het gerucht uit de geruchtenrubriek van EGM waarin stond dat Katamari Damacy naar zowel Xbox360, PS3 als Wii zou komen. Maar als het bestaan van een Xbox360 versie in zulke niet mis te verstane woorden wordt ontkend, dan maakt dat het gerucht er niet bepaald geloofwaardiger op. Zelfs al is het dan bekend dat Namco wel een drietal nieuwe Katamari-merknamen (Beautiful Katamari Damacy, Katamari Damacy Tres Bien en Katamari Damacy-Kun) heeft geregistreerd, games.blog is er nog niet gerust op.

Onze laatste hoop is dat Namco een Katamari game met bewegingsgevoelige controls aan het maken is. Dat zou in ieder geval verklaren waarom de Xbox360 al bij voorbaat niet mee mag doen, al zie ik niet één, twee drie in hoe Namco het Katamari concept speelbaar zou krijgen met een kantelende controller.

Bron: Kotaku

Zie ook:
Katamari Bye Bye :’(
Me & My Katamari is klaar
- Me & My Katamari de laatste Katamari?
- Me & My Katamari ook al naar Europa
- Ik heb We Love Katamari!!!!

Lees ook:Katamari Damacy komt naar de DSi als puzzelspel
Lees ook:Katamari Damacy komt naar de PlayStation 3
Lees ook:Dr. Katamari vindt Revolution controller maar niks
Lees ook:Gametrailers’ Blue Dragon preview
Lees ook:Katamari-humor: man plaagt De Prins, De Prins neemt wraak

Eén reactie op “Uh oh, Katamari Damacy voor Xbox Live Arcade gaat niet door

  1. Raafmans

    Nu sony en nintendo hun consoles op de markt hebben staan vind namco het niet meer zo nodig om voor MS zich zo uit te sloven uiteindelijk komt de grote omzet van de eerste twee af en bovendien … jappen onder elkaar he .. Waarschijnlijk zijn het gewoon de eerste tekenen dat er flink aan microsofts next-gen imperium geknaagd wordt!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.