Geen paniek, research naar volgende Xbox begonnen


Zoals 1UP zelf ook al opmerkt (maar dan tóch posten natuurlijk), hier zal vast een hoop gezeur over komen van mensen die er geen verstand van hebben. In een interview met Kikizo heeft Microsoft aangegeven dat de "research and development" naar de opvolger van de Xbox360 nu al begonnen is.
Dat klinkt bizar omdat het ding überhaupt nog niet voor 2010 zal verschijnen, maar het is redelijk standaard bij spelcomputers. Zo vroeg mogelijk beginnen is het motto. De Wii en PS3 zijn nog niet eens uit, maar 1UP is ervan overtuigd dat de research and development naar de PS4 en de Wii2 ondertussen ook al begonnen is. Zo gaan die dingen, en het is in principe ook niets om ons druk over te maken.

Als het al iets is dan is het een positief signaal. Wanneer die opvolger er over 5 of 6 jaar uiteindelijk komt kunnen we er zeker van zijn dat de R&D afdeling daadwerkelijk de beste console heeft gemaakt die menselijkerwijs mogelijk is.

Bron: 1UP

Zie ook:
- Bespaar je de tijd, koop jezelf een weg naar het volgende level
- But our giraffe is in another castle

Lees ook:HD DVD heeft voorsprong, Blu-ray wint op lange termijn
Lees ook:Boom Blox gameplay en interview
Lees ook:Alle reviewers houden van World Of Goo
Lees ook:Eerste video: de nieuwe James Bond game
Lees ook:Gametrailers LittleBigPlanet review

7 reacties op “Geen paniek, research naar volgende Xbox begonnen

  1. Bou

    zekers

      /   Beantwoorden  / 
  2. arend

    de opvolger van de x360 heet x720

    grapje

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    tja, de wereld van de game consoles blijft draaien…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wisse

    In het interview van iwata zeiden ze ook dat ze al met de wii begonnen toen de gamecube uitgabracht was.

      /   Beantwoorden  / 
  5. MetroidPrime

    Hopelijk zorgen ze er voor dat de eerste lichting van de Xbox 3 wat betrouwbaarder is dan de eerste lichting van Xbox 360. De mijne is namelijk afgelopen zondag kapotgegaan en ik las op één van de IGN blogs dat iedere editor die een 360 heeft, al minstens één keer zijn console ter reparatie heeft moeten opsturen.

    Ondertussen wacht ik nog steeds tot de console wordt opgehaald en dat terwijl vandaag juist Lumines is uitgebracht op de 360. Hopelijk heb duurt het niet zo lang voordat ik een nieuwe console heb.

      /   Beantwoorden  / 
  6. erik

    Dat verhaal hoor ik eigenlijk nog te vaak metroidprime. Soms krijg je bij het lezen van al die verhalen het idee dat het voor mensen die er eentje van de eerste lichting hebben gekocht een soort roulette is of hun exemplaar het wel zal blijven doen. :(

    Achteraf (met al het uitstel van Sony) hadden ze hem misschien beter zes maanden later kunnen uitbrengen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. MetroidPrime

    Inderdaad, je hoort het wel erg vaak. Dat er veel consoles kapot gaan merkte ik ook toen ik Xbox support probeerde te bellen. Ik hoop dat ik dat nooit meer hoef te doen, want bij het gemiddelde SBS/RTL belspelletje heb je een grotere kans dat je er doorheen komt.

    Toen ik de eerste keer probeerde te bellen werd de verbinding geweigerd. Dit gebeurde een paar keer, waardoor ik even dacht het verkeerde nummer te hebben. Na vijf minuten steeds opnieuw proberen te bellen kwam ik eindelijk er doorheen en kreeg ik de sprekende computer aan de lijn. Na het menu te hebben doorlopen zou ik doorverbonden worden met één van de telefonisten. In plaats daarvan kreeg ik een Engelstalig bandje waarop gezegd werd dat ik een niet bestaand nummer had gebeld. Dus maar helemaal weer opnieuw het hele process doorlopen en toen werd ik wel doorverbonden. Toen kreeg ik te horen dat de wachttijd meer dan twee minuten zou bedragen. Na een half uur lang een bandje met maar één enkel liedje en een erg onvriendelijk klinkende dame te hebben moeten aanhoren werd ik eindelijk te woord gestaan.

    Vanaf dat moment werd ik goed geholpen, op het feit na dat iemand vergeten was mij bepaalde gegevens te sturen waardoor ik vandaag weer het hele process opnieuw mocht doorlopen. Gelukkig was ik deze keer voorbereid en had ik de hele tijd mijn DS Lite bij de hand. Het geluid op de achtergrond bij het callcenter klonk ongeveer hetzelfde als de aula van een middelbare school en één van de medewerkers die ik aan de lijn had wist mij te vertellen dat ze het enorm druk hadden. Een half jaar uitstel was misschien geen slecht idee geweest.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.