Nintendo komt met officiële (glanzend witte) wireless router


Momenteel is de Wi-Fi USB Connector Nintendo's 'makkelijke' manier om online te gaan voor iedereen die spontaan begint te hyperventileren als er wordt gevraagd om een WEP code, maar vanaf 18 september gaat Nintendo in Japan ook een andere oplossing aanbieden die de gebruiker iets meer vrijheid geeft (je PC hoeft niet meer aan te staan om online te gamen): de Nintendo WiFi Network Adapter. Eigenlijk niets meer dan een standaard wireless router, alleen al helemaal voorgeprogrammeerd om automatisch contact te maken met een Wii of DS. Plus, met zijn stijlvol witte omhulsel en twee blauwe lampjes past hij erg goed bij je Wii. De WiFi Network Adapter kost omgerekend ongeveer 38 euro en is vooral gericht op, pak 'm beet, het Touch! Generations publiek.

Zie ook:
- Ook Rover is terug in Animal Crossing: City Folk
- Video: het mysterieuze voorwerp onder Birdo's kussen

[games.blog forum]

Lees ook:Gamen op zonne-energie
Lees ook:Ik wil ook zo’n wasbeer-Mario knuffel
Lees ook:Hebbe! New Super Mario Bros. Wii Controller Shells
Lees ook:Gratis sterren voor Nintendo’s sterrencatalogus
Lees ook:Een Wii U-uitpakvideo met Satoru Iwata

7 reacties op “Nintendo komt met officiële (glanzend witte) wireless router

  1. Berend Jan

    Enige kans dat ze daar een flash geheugen hebben ingezet om je spellen te streamen naar je Wii, dat zal gelijk IEDEREEN verplichten er een te kopen namelijk.

    Dat lijkt me wel een nintendo streek, mensen dingen laten kopen die ze niet echt nodig hebben…

    Je kan ook een LAN adapter kopen op USB en die in je Wii proppen, dan heb je ook geen wit kastje met 2 ledjes nodig.

      /   Beantwoorden  / 
  2. David B.

    Werd tijd!
    Linux heeft moeite met het lezen van de WiFi USB Connector.

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    Berend Jan jongen, wat ben je vandaag negatief over Nintendo. ;) Extern geheugen die de data draadloos naar de Wii streamt zou wel de meest krankzinnige oplossing ooit zijn. Al zou ik hem TOCH kopen. Alles beter dan de koelkast opruimen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. berend jan

    sorry dat ik negatief benmaar ehhh als ik die rare jappen met weer een extra kastje zie aankakken dan denk ik gelijk waar krijg ik die bij en waarom zou ik die willen.

    Ik denk nosteeds dat nintendo niet komt met een hardeschijf maar met een online oplossing ze doen er alles aan om de data die je hebt niet thuis op te slaan (koelkast verhaal) dus ik verwacht dat ze met een online backup mogelijkheid komen. Dan zou een router met een interne HD/flash geheugen wel een goede manier zijn om alle enthousiastelingen een te dure nintendo router te laten aanschaffen. Geef toe het zou een briljanet manier zijn om ons allemaal een router te laten kopen (en zo het aantal adapter blokken weer met +1 te laten stijgen in mijn huis, goed voor het milieu enzo) Wedden

      /   Beantwoorden  / 
  5. Gulzt

    Jah, Nintendo doet echt te moelijk. Ik wilde laatst Brawl meenemen naar een vriend en de savegame op m’n SDkaart planten, zodat we gelijk alle stages & characters hadden.
    Dat ging dus mooi niet door, mocht die data niet op een SD kaart zetten. Wat denken ze nou?

    Oh ja, da’s offtopic natuurlijk. Nou ja, een indirecte reactie op Berend Jan.

    Een wireless router van 38 euro is natuurlijk geen geld. Maar ik snap sowieso niet waarom mensen nog met dongles werken, is omslachtig en onbetrouwbaar. Kan beter investeren in een goede router, heb je jaren lol van.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Kikujiro

    Is al door Nintendo aangekondigd, maar het lijkt me nu sowieso zeer onwaarschijnlijk dat Nintendo met een externe harde schijf als oplossing komt voor het geheugenprobleem… Stel je voor, naast of onder de TV; een Nintendo Wii, een wireless router en een externe harde schijf… (wel allemaal in esthetisch verantwoord glanzend wit natuurlijk).

      /   Beantwoorden  / 
  7. Swiiman

    eerst de recenties lezen van deze “router”

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.