Weer een Sonic and the Secret Rings trailer


Als er één spel is dat erom smeekt als downloadbare en speelbare demo te worden aangeboden dan is het Sonic and the Secret Rings wel. Dit spel bezorgt me slapeloze nachten! Toe Nintendo, één leveltje maar? Ik wil gewoon weten of dit een goede Sonic wordt of niet! Ik hou deze spanning niet lang meer vol. Bij iedere negatieve preview krimp ik in elkaar, om vervolgens bij iedere veelbelovende trailer weer overeind te veren. Ik voel me manisch depressief alleen omdat ik zo graag wil dat dit spel niet teleurstelt. Ik wil het en hoop het, maar Sonic Team deed de afgelopen jaren zoveel dingen verkeerd dat ik het eigenlijk nauwelijks meer durf te hopen.

Deze nieuwe trailer is er overigens weer eentje waarvan ik in elkaar kirmp. Hier ziet het spel er schokkend veel uit als… wel, als iedere andere 3D Sonic. Geen goed teken.

Bron: gametrailers

Zie ook:
Japan: Wii verkoopt vier keer beter dan PS3
Wii Demo Channel? Zelfde gerucht als twee maanden geleden

Lees ook:Sega werkt aan een nieuwe 2D Sonic The Hedgehog
Lees ook:Sonic and the Secret Rings gameplay beelden
Lees ook:Wii Demo Channel? Zelfde gerucht als twee maanden geleden
Lees ook:Exclusief nieuw Sonic spel voor Revolution
Lees ook:Sonic Colours op de DS = Sonic Rush 3

4 reacties op “Weer een Sonic and the Secret Rings trailer

  1. Cailin Coilleach

    I dunno… De GamesTM was er op zich redelijk enthousiast over, ondanks dat zij de zelfde vrees hadden als jij en ik. Het zal mij benieuwen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    “De GamesTM was er op zich redelijk enthousiast over, ondanks dat zij de zelfde vrees hadden als jij en ik. Het zal mij benieuwen.”

    Ja, maar er zijn over bijna alle Sonic-spellen wel recensies verschenen waarin het net leek alsof de problemen nu echt waren opgelost. Ik kreeg destijds bij het lezen over Sonic Heroes ook de indruk dat dat dan echt hét spel ging worden, maar toen ik het uiteindelijk begon te spelen maakte het toch weer heel veel van dezelfde fouten.

    Met andere woorden: ik geloof het pas als ik hem zelf gespeeld heb! ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. The Dude

    Erik, die negatieve preview van CVG waar je twee weken geleden over schreef is het enige negatieve bericht dat ik over Sonic Wildfire (ik zit nog in de ontkenningsfase) heb gehoord. Meerdere malen (uit betrouwbare bronnen die niet aarzelen om een spel af te kraken) gehoord dat hij erg leuk is om te spelen en véél beter is dan next-gen Sonic. Ik heb dus nog steeds vertrouwen!

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “gehoord dat hij erg leuk is om te spelen en véél beter is dan next-gen Sonic. Ik heb dus nog steeds vertrouwen!”

    Ik hoop dat je gelijk krijgt. Eén van de dingen waar ik me vooral zorgen over maak is dat de gehate homing-attack er zo te zien gewoon inzit. Op z’n best voelt dat systeem alsof het spel de gevechten automatisch voor je afhandelt, en op z’n slechtst beland je door een gemiste aanval in een ravijn.

    Plus het is hoe dan ook hinderlijk om af en toe te moeten stoppen met rennen voor een korte gevecht scene. Dat is één van de dingen die me het meeste irriteert aan Sonic Heroes en ik hoop echt dat Sonic and the Secret Rings (ik heb het inmiddels geaccepteerd) er beter in slaagt de vaart erin te houden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.