Vier nieuwe Downhill Jam screenshots


Vers van IGN. Ik kan niet zeggen dat ik heel erg onder de indruk ben van deze graphics. Iedereen weet (en heeft geaccepteerd in de meeste gevallen) dat de Wii geen nextgen graphics zoals de Xbox360 en de PS3 zal produceren. Maar hij zou wel "twee tot driemaal" zo krachtig zijn als de Gamecube. Als je dan vervolgens een spel ziet dat er daadwerkelijk minder goed goed uitziet dan de gemiddelde Gamecube titel ga je je toch afvragen wat hier mis is gegaan.


Daar moet ik dan ook wel weer aan toevoegen dat het spel er beduidend beter uitziet in beweging (zoals wel vaker bij racegames). Bekijk bijvoorbeeld deze oude trailer nog maar eens. De snelheid zit er goed in, en zelfs met deze matige youtube-kwaliteit stoor ik me bij dit filmpje absoluut niet aan de graphics.

En zonet noemde ik dit spel een racegame, dat was geen toeval. Misschien is dat nog wel het belangrijkste punt als we het over Downhill Jam hebben.

De nadruk komt hier volledig op het racen te liggen. De stunts zijn ditmaal ondergeschikt aan het opbouwen van snelheid. En dat levert het eerste Tony Hawk spel op waar zelfs ik enigszins in geïnteresseerd ben. (Niks ten nadele van de Tony Hawk spellen, ze hebben een groot publiek en ik weet dat het goede spellen zijn, maar mij persoonlijk spreekt het totaal niet aan, en daar kan ik onmogelijk de enige in zijn). Ik schat het niet in als kanshebber voor beste racegame op de Wii, maar totdat F-Zero… zo’n spel wel verschijnt lijkt dit me een uitstekende manier om toch alvast wat te racen te hebben op de Wii!

Bron: IGN

Zie ook:
- Wii komt eerder dan PS3
- Bekijk hier het Pokemon Battle Revolution filmpje
- E-mails en SMSjes sturen naar Animal Crossing Wii
- Geïllustreerd Animal Crossing dagboek
- Ridley, Wind Waker Link & Bowser Jr. in Super Smash Bros. Brawl
- Snake’s SSBB profiel online
- Metroid Prime 3: Corruption demo filmpje
- Topje van de ijsberg? Graphics? Wii?
- Super Smash Bros Brawl, Sakurai overweegt meer third party karakters
- Idee Playstation 3 tilt-controller is niet van Nintendo afgekeken
- 11 nieuwe Twilight Princess screenshots

Lees ook:Nieuwe Monkey Ball: Banana Blitz screenshots
Lees ook:A challenger appears…
Lees ook:Meer Super Smash Bros informatie in 7 dagen
Lees ook:Ridley, Wind Waker Link & Bowser Jr. in Super Smash Bros. Brawl
Lees ook:Oude Melee levels ook speelbaar in Brawl

10 reacties op “Vier nieuwe Downhill Jam screenshots

  1. wackman

    Tsja, het spel boeit me toch al niet maar ik snap niet dat ze met zulke lelijke graphics durven te komen. Nou zul je door de snelheid van het spel weinig van de graphics zien, maar toch. Het ziet er te gehaast uit.

      /   Beantwoorden  / 
  2. !nsane

    Tja… ze hadden hem net zo goed op de ds kunnen uitbrengen. zo slecht zijn de graphics

      /   Beantwoorden  / 
  3. Yoshi-Fan!

    Vind het ook niet echt geweldig, maar ff wachten op het eindproduct natuurlijk. Gelukkig laten games als Zelda:TP en SSBB zien dat de Wii wel degelijk wat kracht heeft op grafisch gebied.

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    “Gelukkig laten games als Zelda:TP en SSBB “

    Precies, en vooral ook Super Mario Galaxy. :) Ik vind vooral de belichting in dat spel heel erg mooi en subtiel. Alles heeft een erg fraaie dromerige sfeer.

    Des te vreemder dat dit spel er zo uit ziet.

    Ik vind die ruggegraat aan de rechterkant van het scherm ook geen gezicht trouwens. Veel te nadrukkelijk in beeld. Niet alleen slechte graphics, ook nog slechte art direction. ;) Maar goed, als het maar lekker speelt dan.

      /   Beantwoorden  / 
  5. grape

    wtf het jullie moeten het filmpje gewoon op normale kwaliteit zien op de echte site, het ziet er beter uit dan american wasteland.

      /   Beantwoorden  / 
  6. JobAap

    in het filmpje hebben die mensen zwarte knopjes op die controllers, in plaats van witte. wel breed

      /   Beantwoorden  / 
  7. erik

    Nintendo heeft verschillende prototypes van de controller gemaakt. Blijkbaar ook eentje met zwarte knopjes.

    Maar geen zorgen, de versie die jij en ik straks in de winkel kunnen kopen heeft gewoon witte knoppen (als je de witte versie van de wii koopt).

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mithrandir

    Mwoah..een hoop developers doen texturing e.d. als laatste in het ontwikkelproces(plot, levelontwerp etc eerst) dus echt veel zeggen de shots nog niet. Aan de andere kant kan je je afvragen waarom ze dan al screenshots vrijgeven.

      /   Beantwoorden  / 
  9. erik

    Dus je denkt dat het uiteindelijke spel er beter uit zal zien? Als dat straks inderdaad zo is moet ik zeggen dat deze tactiek me wel beter bevalt dan het algemeen geaccepteerde vrijgeven van voorgerenderde beelden als “target renders”, waarna het uiteindelijke spel de “target” bij lange na niet haalt.

    Dan liever lelijke screenshots en straks aangenaam verrast worden als je het spel opstart. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  10. SinnardoCode

    tony hawk zijn (sorry dat ik het zeg) kutgames. De wereld is steeds te klein, je hebt wel meerdere werelden maar die zijn zo klein!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.