Nieuwe Pokémon Battle Revolution filmpjes en plaatjes


Nintendo heeft op haar Japanse site vier hele korte filmpjes van Pokémon Battle Revolution voor de Wii geplaatst. Het zijn simpelweg spelbeelden waarin een aantal Pokémon aanvallen op elkaar loslaten. Een echte serieuze trailer zou voor een spel als dit onderhand niet misstaan (hint, hint), maar voorlopig zijn deze korte fragmenten een leuke teaser.

(Nintendo heeft de vervelende gewoonte om alle filmpjes op haar eigen sites alleen aan te bieden als Flash applicaties en ze niet downloadbaar te maken. Maar gelukkig hebben wij vervolgens bezoekers als Cailin Coilleach die de filmpjes via een omweg toch te pakken krijgen. Ha! Wie het laatst lacht lacht het best, en bedankt Cailin!)


Ik ben geen Pokémon expert, maar ik gok zomaar dat dit een arena is waar trainers hun Pokémon tegen elkaar laten vechten.


Nog wat sfeervolle plaatjes…


En nog een arena, in een ietwat vervallen staat maar daarom niet minder mooi. – In één van de filmpjes is ook water te zien, en hoe dit spel water kan weergeven is echt schitterend. Het spettert en golft net als echt water. Deze locatie in beweging zien moet behoorlijk spectaculair zijn.

Bron: pokemon.co.jp

Zie ook:
-
Bekijk hier het Pokemon Battle Revolution filmpje
- Pokemon Diamond/Pearl filmpje
- Drie minuten Pokemon Diamond/Pearl
- Pokémon Diamond & Pearl dag in Japan

Lees ook:Nieuwe Pokemon Battle Revolution screenshots
Lees ook:Drie minuten Pokemon Diamond/Pearl
Lees ook:Pokemon Diamond/Pearl filmpje
Lees ook:Pokémon Diamond & Pearl dag in Japan
Lees ook:Pokemon Battle Revolution video preview

14 reacties op “Nieuwe Pokémon Battle Revolution filmpjes en plaatjes

 1. denise

  “Ik ben geen Pokémon expert, maar ik gok zomaar dat dit een arena is waar trainers hun Pokémon tegen elkaar laten vechten.”

  goh, hoeveel uur heb je hier over na moeten denken ? het hele spel draait om tegen elkaar vechten, waar zouden die arena’s anders voor zijn ?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Cailin Coilleach

  Overigens…

  Ja, het ziet er allemaal erg mooi en gelikt uit. Nee, het is niet realistisch… Helaas. Het ziet er _te_ gelikt uit en bovendien zijn de gevechten wel _HEEL_ statisch. Mij maak je niet wijs dat de Pokemon die in de series wild heen en weer rennen en springen in de arena heel netjes tegen over elkaar blijven staan.

  My ass… De spanning en sfeer lijkt me zo wel heel ver te zoeken.

    /   Beantwoorden  / 
 3. erik

  “U vraagt, wij draaien:”

  Cailin, onwijs bedankt! :) Zoals je ziet heb ik het verhaal een beetje aangepast en het bericht weer even omhoog gehaald. Dit staat toch een stuk beter dan bezoekers doorverwijzen naar een vage Japanse site. :)

  “ScreenSnapz Pro software :)

  Erg handig! Schaf je dat aan of is het gratis te downloaden? :p

    /   Beantwoorden  / 
 4. erik

  “Mij maak je niet wijs dat de Pokemon die in de series wild heen en weer rennen en springen in de arena heel netjes tegen over elkaar blijven staan.”

  Tsja, dat is een beetje de RPG-manier ben ik bang. Ik vond het eerst ook heel onnatuurlijk, maar hoe meer RPG’s ik speelde hoe normaler ik het begon te vinden.

  Iets meer emotie en actie zou wel kunnen ja, dat ben ik met je eens, maar het blijft uiteindelijk toch een turnbased rpg.

    /   Beantwoorden  / 
 5. denise

  ik had vroeger ook z’n programmatje was een trailer van 30 dagen ook erug handig helaas in die 30dagen nooit gebruik van gemaakt maar het voelde goed om ff te hebben, als je wilt kan ik je de naam wel geven

    /   Beantwoorden  / 
 6. Cailin Coilleach

  > maar het blijft uiteindelijk toch een turnbased rpg.
  Mag ik je eens uitnodigen om bij mij thuis te komen kijken naar Grandia 2? Dat is ook turn based, maar daar loopt iedereen toch echt door elkaar te rennen en te springen.

  (de koffie staat klaar)

  > Erg handig! Schaf je dat aan of is het gratis?
  http://www.ambrosiasw.com/utilities/snapzprox/

  Mijn fout. Heet dus niet ScreenSnapz Pro, maar gewoon Snapz Pro.

  Ik gebruik het niet alleen voor het maken van statische screenshots, maar ook voor het maken van filmpjes van alles wat er op mijn beeldscherm gebeurt. Op die manier word het _heel_ makkelijk om instructie videos te maken.

  Vandaar dat je m’n mouse pointer in beeld ziet verschijnen :D

  De (veelzijdige) screenshot versie kost $29. Wil je het “filmen” er bij, dan word de prijs $69. Ik vond het die zeventig dollar in elk geval meer dan waard!

  Enne: graag gedaan hoor!

    /   Beantwoorden  / 
 7. erik

  “Mag ik je eens uitnodigen om bij mij thuis te komen kijken naar Grandia 2? Dat is ook turn based, maar daar loopt iedereen toch echt door elkaar te rennen en te springen.

  (de koffie staat klaar)”

  Hm, die ken ik inderdaad nog niet. Is dat dan niet vreselijk onoverzichtelijk? In Final Fantasy VII heb je dat active time element waardoor tegenstanders niet keurig op hun beurt wachten, en dat vind ik eigenlijk al vrij storend. Ik ben benieuwd hoe speelbaar het nog is als iedereen door elkaar heen rent en springt.

  “Ik gebruik het niet alleen voor het maken van statische screenshots, maar ook voor het maken van filmpjes van alles wat er op mijn beeldscherm gebeurt. Op die manier word het _heel_ makkelijk om instructie videos te maken.”

  Ja inderdaad! :D Dat is wel ideaal. Ik vrees alleen dat ik het uiteindelijk zo weinig nodig heb dat ik die 70 dollar er nooit uit zal halen, maar ik zal er de komende tijd eens op letten. Hoeveel “ik wou dat ik nu Snapz Pro had” momenten ga ik krijgen? ;)

  “als je wilt kan ik je de naam wel geven”

  Was het een andere dan Snapz? In dat geval graag. Dan wacht ik gewoon totdat ik het een keer daadwerkelijk nodig heb en download dat de gratis trial versie. ;) Heb ik er in die 30 dagen in ieder geval één keer profijt van.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Cailin Coilleach

  > Hm, die ken ik inderdaad nog niet. Is dat
  > dan niet vreselijk onoverzichtelijk?
  Nee en IMHO is het het beste battle systeem dat ik ooit heb gebruikt.

  Naast de gebruikelijke battle karakteristieken als MP, AP, HP en whatever heeft elk karakter ook Initiative en Movement. De eerste bepaald waar op de tijdlijn zij worden geplaatst en hoe snel zij’m afleggen. De tweede hoe ver zij kunnen rennen om een aanval uit te voeren en hoe ver zij naderhand weg kunnen rennen.

  Turn based, maar met een beetje realtime gevoel.

  IGN heeft er intertijd een goede review over geschreven:
  http://dreamcast.ign.com/articles/161/161012p1.html

  En Wikipedia legt het veel beter uit dan ik zelf:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Grandia_II#Battle_system

  Wat ik zei: de koffie is bruin en ik heb 2.5 weken vakantie. Grandia 2 staat als eerste op het lijstje van “Opnieuw te spelen games”.

    /   Beantwoorden  / 
 9. erik

  “Naast de gebruikelijke battle karakteristieken als MP, AP, HP en whatever heeft elk karakter ook Initiative en Movement. De eerste bepaald waar op de tijdlijn zij worden geplaatst en hoe snel zij’m afleggen.”

  Hm… ik snap het nog steeds niet echt voor 100% geloof ik. Maar het klinkt alles bij elkaar wel als een erg goed spel. Moet ik ook maar eens ergens zien te vinden.

  “Wat ik zei: de koffie is bruin en ik heb 2.5 weken vakantie. Grandia 2 staat als eerste op het lijstje van “Opnieuw te spelen games”.”

  2,5 weken om niks anders te doen dan games spelen. :D Ik ben zo jaloers!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Cailin Coilleach

  Overigens (sorry voor de dubbele post), ik bedenk me net dat ik, als ik echt zin heb, natuurlijk m’n Dreamcast even aan m’n SCARTDV kastje aan kan sluiten, om zo een battle te capturen. Dan kan je alles in een keer zien :)

  Maar daar gaat wel een drie kwartier in zitten denk ik :)

    /   Beantwoorden  / 
 11. denise

  dit klinkt mij te ingewikkeld :P

    /   Beantwoorden  / 
 12. erik

  “Wel, ik ga niet alleen maar gamen hoor :) Zie m’n blog..”

  *leest blog*

  Veel succes met Sparkster. :p Ik heb de SNES-versie en die is.. … niet bepaald makkelijk.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.