Pokemon Diamond/Pearl filmpje

Pokemon interesseert me eigenlijk niet zo heel erg, ik plaats dit filmpje vooral omdat ik me heb zitten verbazen over de graphics. Op het eerste gezicht lijkt het net alsof Nintendo gewoon het oude mode 7 trucje op een tweedimensionale wereld heeft toegepast, maar als je goed oplet zie je dat alle gebouwen wel degelijk echte 3D objecten zijn. Bijna griezelig hoezeer de 3D graphics hier de look & feel van de oude pixel-graphics weten te benaderen.

Ben jij wel een pokemon-fan?
Dan vind je het misschien interessant om te weten dat dit hoogstwaarschijnlijk is hoe de (Japanse) hoesjes eruit komen te zien. In Japan staan Pokemon Diamond en Pokemon Pearl momenteel gepland voor 28 september.

Zie ook:
- Nieuwe Pokemon Battle Revolution screenshots
- Pokémon Diamond & Pearl dag in Japan
- Geïllustreerd Animal Crossing dagboek

Lees ook:Drie minuten Pokemon Diamond/Pearl
Lees ook:Nieuwe Pokemon Battle Revolution screenshots
Lees ook:Pokemon Diamond en Pearl Video Preview
Lees ook:Pokémon Diamond & Pearl dag in Japan
Lees ook:Pokemon Battle Revolution video preview

213 reacties op “Pokemon Diamond/Pearl filmpje

 1. gastje

  leuk filmpje! al zegt het niet veel

    /   Beantwoorden  / 
 2. SinnardoCode

  beetje kort majah

    /   Beantwoorden  / 
 3. erik

  Beter iets als niets, zullen we maar zeggen. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 4. SinnardoCode

  zeg erik heb je mijn mailtje al ontvangen?

    /   Beantwoorden  / 
 5. erik

  Ja, ik vond die tekening erg intrigerend! Ik zal proberen vanavond alle nieuwe tekeningen (ik kreeg ze ook weer van wisse en denise) online te zetten. :) Het gaat goed met de gallery! :D

    /   Beantwoorden  / 
 6. SinnardoCode

  oké, bedankt man! :)

    /   Beantwoorden  / 
 7. denise

  pokémon heeft me toch echt wel vanaf mijn 8de tot mijn 11de in de ban gehouden de nieuwe delen zijn ook van harte welkom, ik vind het altijd hele leuke spellen.

  deze zal toch ook zeker tussen mijn verzameling moeten staan ..

    /   Beantwoorden  / 
 8. remkje

  Een van mijn vrienden heeft haast alle delen van pokémon…
  Ik vind het ook wel leuk maar sommige delen lijken heel veel op elkaar.
  Ik heb zelf geen spel van pokémon trouwens…
  Ik vind het niet de moeite waard om het te kopen ;)

    /   Beantwoorden  / 
 9. Lieselotte

  Bla Bla Bla Bla
  Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    /   Beantwoorden  / 
 10. ghost

  wanneer komt diamond & pearl uit, ik zou dit graag willen weten, en is i egt alleen maar voor de ds???? dat zou balen zijn nou ja dan maar een ds kopen he :p latersssssssssssssssssssssss

    /   Beantwoorden  / 
 11. teringaap

  rofl

    /   Beantwoorden  / 
 12. joran

  waneer ze uitkomen weet ik jammer genoeg ook niet. maar een ding weet ik wel
  dat ie alleen voor de ds uitkomt

    /   Beantwoorden  / 
 13. lisa

  hij komt in nederland in juli pas uit:S zeggen ze en anders in november

    /   Beantwoorden  / 
 14. dean de leuke

  IK HEB NIEUWS POKEMON D/P LOMT IN 15 OKTOBER UIT.DAT STAAT IN JETIX MAGAZINE!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Hikozaru

  pokemon komt in 2007 uit in jetix magazine dat hij in 2007 uitkomt…:P:P en in februari miss… en niej in oktober…

    /   Beantwoorden  / 
 16. tessa

  in februari of november 2006 of oktober
  wat is et nou?!

  groetjes tessa

    /   Beantwoorden  / 
 17. pietje

  Wanneer komt ie in nederland uit?

    /   Beantwoorden  / 
 18. vinod

  waanneer komt het in nederland???????????

    /   Beantwoorden  / 
 19. vinod

  waanneer komt het in nederland??????????

    /   Beantwoorden  / 
 20. pokéfan

  heey

  pokémon is op 28 september uit gekomen in japan
  als je dan uit gaat moeten allen grafics nog om gezet in amirikands of engels maakt niet uit
  maar met emerald was het zo dat het na 6 maanden ongeveer uit kwam hier dus als je uit rekent is het hier dan maart

  emerald kwam ook in sept uit en in maart hier
  hoop dat jullie hier iets aan hebben

  pokéfan

    /   Beantwoorden  / 
 21. Cheryl

  dus hij komt op sijn laatst in maar :O want als hij later komt jonge ik ik ik doe je wat ._.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Dennis

  lachen, die moet ik ehbben

    /   Beantwoorden  / 
 23. dieder

  affe ik ben een belgise pokefan en ik ga het zeker kopen

    /   Beantwoorden  / 
 24. dieder

  al is het een beetje laat ik wou toch reageren

    /   Beantwoorden  / 
 25. ronny

  Hallo

  Ik wil vertellen dat ik naar intertoys ging en die meneer zij dat hij op 15 NOVEMBER UIT ZAL KOMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 26. erik

  “Ik wil vertellen dat ik naar intertoys ging en die meneer zij dat hij op 15 NOVEMBER UIT ZAL KOMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

  Dat klinkt alsof die meneer in de war zat met Pokémon Mystery Dungeon…

    /   Beantwoorden  / 
 27. diegene

  jeetje…ja…wat moet je hiernou op zeggen…

  Tering ik wil dat spel graag =P

    /   Beantwoorden  / 
 28. mark

  ik heb coluseum,gale of darkness,ruby,sapphirre,emerald,mystery dungeon blue,mystery dungeon red en pokemon link

  dus diamond en pearl moeten erbij!!

    /   Beantwoorden  / 
 29. dave

  wat is het nou errst oktober dan feb endan
  maart
  moet het weten is vind oktober veeel telang

    /   Beantwoorden  / 
 30. supermannnnnnnnnn pokemon

  uhmm. ik dnk april op zijn vroegst ik heb wel een ds ik ga hem dn ook kopen p:

    /   Beantwoorden  / 
 31. marcel

  ik heb gehoort dat pokemon diamond in 1april uit komt hij ligt bij bartsmit en ander winkels het is de leukste pokemon game
  veel speel plzier

    /   Beantwoorden  / 
 32. marcel

  ik heb gehoort dat pokemon diamond in 1april uit komt hij ligt bij bartsmit en ander winkels het is de leukste pokemon game
  veel speel plzier

    /   Beantwoorden  / 
 33. rick

  Hij komt uit op 22 april , denk ik

  :P

    /   Beantwoorden  / 
 34. steven

  de release datum van pokemon diamond en pearl zullen ongeveer in juni zijn denk ik. het spel komt namelijk op 22 april 2007 in de vs uit dus dan moet je er zeker 2-3 maanden bij optellen voordat het in europa te koop is. Ik zelf kan niet wachten voora niet op de multiplayer functie:)

    /   Beantwoorden  / 
 35. een grote pokémon fan (denk aan de streep hé)

  Het is echt de moeite waard, staat in heel veel intervieuws. Ik heb zelf LeafGreen en Emerald, en dan schijnt Diamond NOG beter te zijn? En is het ook waar dat dit de laatste game is? je weet maar nooit he…

    /   Beantwoorden  / 
 36. Angelmo

  Welke moet het de Lite of het DS want ik heb het DS En ik weet ‘t niet

    /   Beantwoorden  / 
 37. ai

  ik heb op ebay he gekocht de engelse diamond alleen de namen zijn nog wel japans want mijn neef werkt bij de pokémon company

    /   Beantwoorden  / 
 38. erik

  “ik heb op ebay he gekocht de engelse diamond alleen de namen zijn nog wel japans want mijn neef werkt bij de pokémon company”

  Sorry als ik sceptisch ben en dat verhaal voorlopig toch nog maar met een korreltje zout neem. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 39. michael

  deze pokemon spellen heb ik: Yellow-Red-Gold-Ruby-Saphire-Fire Red-Leaf Green-Emerald en Diamond(Fake)

    /   Beantwoorden  / 
 40. elise

  heey ik vind pokemon te gek! maar dat filmpje is wel erg klen meer wel een leuk muziekje!:) kan er altijd nog bij en trouwens micheal ik heb alleen leafgreen ik kan ze niet allemaal vinden hoeveel heb jij er wel nietXD

    /   Beantwoorden  / 
 41. elise

  ik ben bij leaf green pas bij de pokemon leugue, heeft iemand een tip voor me? kijk, ik heb een lapras van level dertig en dat is mijn slapste ook maar ik heb articuno, zapdos en moltres al maar ik heb sterkere pokemon nodig! en lapras zijn level gaat niet snel omhoog en daarom heb ik een probleem en mijn ponyta spirit is ook maar level 34 en dat is mijn probleem juist! dat ik niet genoeg plaatsen heb om te trainen ik bedoel ik weet niet waar ik moet trainen bij het eerste stadje te slap, bij het tweede stadje te sterk.. hoe ga ik daar tegen aan? eeft iemand een tip? schrijf hier iets of send een mailtje naar [email protected] ik zou je zo erg willen bedanken!(@ is apenstaart)

    /   Beantwoorden  / 
 42. elise

  laat dat
  2 maar zitten

    /   Beantwoorden  / 
 43. elise

  @*

    /   Beantwoorden  / 
 44. elise

  please geef andtwoord:-(

    /   Beantwoorden  / 
 45. Mark

  ZOEK T UIT!!

    /   Beantwoorden  / 
 46. oscar

  ik weet het niet hoor maar wat een gesprek!!

    /   Beantwoorden  / 
 47. florian

  hey iedereen, ik weet bijhna alles over pokemon. van de 386 heb ik 360 pokemon dus mijn pokedex is best vol. 1 ding weet ik niet: de releasdatum van pokemon pearl en diamond. kan iemand dat mij vertellen.

    /   Beantwoorden  / 
 48. johan

  komt er ook een special version uit?
  bijv wat emerald voor ruby en sapphire was?

    /   Beantwoorden  / 
 49. florian

  hey.

  weet iemand de releasedatum al??? alvast bedankt.

    /   Beantwoorden  / 
 50. florian

  naar welke site moet je gaan om pokemon pearl/diamond on-line te spelen

    /   Beantwoorden  / 
 51. rick

  komt pokemon daimond of pokemon pearl ook op de gameboy of playstation uit?

    /   Beantwoorden  / 
 52. Rens

  Nee, pokemon komt niet meer op de gameboey uit, en pokemon is van Nintendo, dus ook niet op de playstation.

    /   Beantwoorden  / 
 53. sceptile rules

  een jongetje uit mijn klas zecht dat p/d
  1maart uit komen

    /   Beantwoorden  / 
 54. sceptile rules

  sorry voor de dubel post

    /   Beantwoorden  / 
 55. marcel1050

  Ik las net in een mail van bart smith dat Pokemon Diamond hier 30 Maart op de DS komt! … volgens mij heb je verkeerd gekeken het is 25 juni …

    /   Beantwoorden  / 
 56. sceptile rules

  oh ik heb hem een flinke tik gegeven omdat hij dat fout heeft gezecht

  palkia heb ik ook gezien

    /   Beantwoorden  / 
 57. palkia

  scepy bedoel je mij of hij orsineel

    /   Beantwoorden  / 
 58. sceptile rules

  jij dus oke logies ik kijk daar en jij ook palkia eintbaase

    /   Beantwoorden  / 
 59. palkia

  oh mij dus

    /   Beantwoorden  / 
 60. palkia en sceptile rules

  ja wij zijn broers

    /   Beantwoorden  / 
 61. palkia en sceptile rules

  we kijken bijde op serebii

  sorry voor dubbel post

    /   Beantwoorden  / 
 62. palkia

  sorry voor de late ingreep

    /   Beantwoorden  / 
 63. sceptile rules

  he palkia/tim je hoeft het nie op het forem
  neer te zetten

  hier trug positief matselaar we gaan pearl en later diamond samen kopen

    /   Beantwoorden  / 
 64. palkia en sceptile rules

  sorry voor de ruzie

    /   Beantwoorden  / 
 65. palkia en sceptile rules

  sorry voor de ruzie

    /   Beantwoorden  / 
 66. bob

  pokemon/pearl/diamond komt 25 juni/julie uit een van die twee

    /   Beantwoorden  / 
 67. bob

  laat me meer weten als jullie iets meer weten

    /   Beantwoorden  / 
 68. Mark

  Ik zie net dat ie op 1 juni al uit komt in europa…

    /   Beantwoorden  / 
 69. marcel1050

  Ik las net in een mail van bart smith dat Pokemon Diamond hier 30 Maart op de DS komt! … volgens mij heb je verkeerd gekeken het is 25 juni …

    /   Beantwoorden  / 
 70. Toon

  ik zou t leuk vinden als je ook eens uit andere karakters kon kiezen dan ash of hoe die gasten in de games heten. dat je bv. je eigen look kon maken. of kon kiezen wat voor trainer je wilt worden, bv. bug catcher, dragon trainer of cueball! :p

    /   Beantwoorden  / 
 71. superdialga

  pokemon diamond komen uit op 22 april in de verenigde staten en op 26 juni bij ons in Nederland dus voor de mensen die dat wouden weten alstublieft…….

  van een pokemonfan

  trouwens als er geile meisjes aanwezig zijn stuur ff een berichtje naar [email protected] voor een gratis harde neukbeurt maak je maar nat tjoowww

    /   Beantwoorden  / 
 72. marcel1050

  Ik las net in een mail van bart smith dat Pokemon Diamond hier 25juni in bartsmit komt
  nee je las het verkeert het komt 31decmber

    /   Beantwoorden  / 
 73. marcel1050

  Ik las net in een mail van bart smith dat Pokemon Diamond hier 30 Maart op de DS komt! … volgens mij heb je verkeerd gekeken het is 25 juni …

    /   Beantwoorden  / 
 74. hoi

  hoi gasten jullie zijn zo dom jullie zegge 25 juni maar het is nu nog maar 9april en hij is nu uit echte kneusjes zijn jullie

    /   Beantwoorden  / 
 75. Mark

  wie is er nou de kneus hoi? hij is echt nog nie uit hoor, die komt pas 25 juni hoor. Als ie al uit is mag jij er een voor mij gaan kopen mongool.

    /   Beantwoorden  / 
 76. marcel1050

  hahahahahahahhaahhahah ik heb pokemon diamond ik heb een wel uit het buiten land haalen maar dat is gelukt het is de engelse versoin dit spel is erg leuk ik verkoop een nooit juli moeten wachten tot 31decmber
  hahahhahahahahahahahhahahaha

    /   Beantwoorden  / 
 77. marcel1050

  bartsmit is oplicter line up want to move that I well they alTijt pokemon diamond and perl

    /   Beantwoorden  / 
 78. Mark

  Marcel, je bent echt zo’n arrogant kutkind weet je dat?
  De engelse versie is nog nergens uit dus die kun je helemaal niet hebben. Dat zeg je gewoon om ‘stoer’ te doen, geef het maar toe, we weten het allebei. Bovendien komt die nieuwe pokemon echt wel eerder dan 31 december. Op de site van bart smit, zoals jij zelf zei, staat geen 31 december maar 27 juli.
  Misschien kun je beter een van je oudere pokemonspelletjes doen todat diamond uit komt, in plaats van hier zielig en arrogant te doen. 22 april komt ie pas in amerika uit, dus dan is er ook pas een engelse versie.
  Aangezien hij hier pas 27 juli komt, ga ik hem misschien daar bestellen.

    /   Beantwoorden  / 
 79. marcel1050

  mark is gek bartsmit.com verandert het elkijke keer weer eerst is het 25juni danaar is het 31decmber nu 27juli en nu heeft bartsmit een u deet dat betekent dat het weer gaat veranderen ik vind het maar jamer en mark moet ze moet houden ander mail ik een brief naar japan

    /   Beantwoorden  / 
 80. anthony_wii_man

  als ik dit even doorlees lijkt het net of 95% van de mensen die hier posten uit groep drie komen als ik naar de spelling kijk. met name marcel1050, als ik naar de tijd van je laatste post kijk denk ik dat je al naar bed moet jochie.

    /   Beantwoorden  / 
 81. S I l\/l O l/l

  om het even duidelijk te maken… er staat op de Bart Smit site dat hij op 27 juli uitkomt. Eerst stond er 25 juni 2008, daarna 31 december 2007 en nu 27 juni 2007. Het duurt al 7 maand tot hij van Japan in Amerika is dus het is logisch dat hij (jammer genoeg) niet op 25 juni uitkomt…

    /   Beantwoorden  / 
 82. Ruben

  KOM OP ZEG je gaat toch niet een beetje ruzie zitten maken over wanneer een spel uitkomt!!!

    /   Beantwoorden  / 
 83. Mark

  Marcel, vind je jezelf nou niet een beetje zielig, de hele tijd zeggen van, “ik heb hem lekker al lekker puh, en jullie moeten wachten…” en van die domme dingen. Je denkt de hele tijd dat je gelijk hebt. Waarschijnlijk heeft anthony gelijk en ben je gewoon zo’n dom kindje uit groep 3.
  Er staat nu nog steeds 27 juli op bart smit dus dat wordt waarschijnlijk ook de datum.

  Nog een ding marcel, LEER ASJEBLIEFT TYPEN!!!!
  De helft van jou berichten kan ik niet lezen omdat zo’n krom nederlands is.

    /   Beantwoorden  / 
 84. sanka

  egt dom dat pokemon ranger laat gewoon pokemon diamond/pearl komen ik word egt gestoord van dat w8ten die mensen zijn altijd sloom hier in holland in japan gelijk man dat spel hier duurt het nog honderd jaar dat dat spel komt

    /   Beantwoorden  / 
 85. guus

  hij is nu al uit in de VS, sommige mensen laten hem zelfs improteren.

  en marcel, ik heb hem owk almaar heb jij hem al vanaf 4/11? toen werd hij nog niet eens verscheept in het engels

    /   Beantwoorden  / 
 86. marcel1050

  ik heb goed niews ik heb gehoort dat pokemon diamond en perla 5 mei bij media markt komt dus ik denk dat heel veel mensen ze wilen koopen 5mei verwacht aleen bij media markt

    /   Beantwoorden  / 
 87. Antylopix

  marcel mag ik je bron?

    /   Beantwoorden  / 
 88. HTC

  Je moet wel uitkijken als je wat van Marktplaats koopt, of van die andere verkoopsites. Een vriend van mij dacht bv. ooit dat ie Ruby en Sapphire had gekocht… Bleken het gewoon 2 instructieboekjes te zijn. Vaak is er ook iets mis aan die spellen, maar dat is gelukkig niet altijd het geval… Als je echt wilt weten wanneer Diamond en Pearl uitkomen, ga gewoon super veel zoeken… Niet dat het nut heeft, want daardoor krijg je m niet eerder… Zie maar.

    /   Beantwoorden  / 
 89. Mark

  Marcel, als ie in NL komt dan komt ie bij alle winkels tegelijk en niet in een winkel eerder dan de andere. Ik weet niet hoe je iedere keer aan al die onzin komt dat ie op andere datums of winkels uitkomt, maar ik vind dat je nu eindelijk eens op moet houden met dat domme gelul van je.

    /   Beantwoorden  / 
 90. marcel1050

  hebben julie het al gehoort mark gaat niet diamond of pearl koopen maar pokemon red voor de coler

    /   Beantwoorden  / 
 91. Mark

  Ten eerste, Pokemon Red was voor de oude gameboy, niet voor de Color (ja, het is Color, dus dat betekent dat je ALWEER een spelfout hebt gemaakt).

  Ten tweede, jij kent mij helemaal niet persoonlijk, je hebt mijn msn niet, je hebt mijn telefoonnummer niet, dus jij weet helemaal niks over mij, of wat ik ga doen.
  Dus vertel mij eerst maar eens hoe je hierbij komt.

  Ten derde, ik heb pokemon Red, Blue, Green(JA, Pokemon Green bestaat echt, en het is geen illegaal of nep spel) en Yellow al, en ook nog allemaal op één casette . Wat een luxe hebben we tegenwoordig toch he?

    /   Beantwoorden  / 
 92. marcel

  bartsmit heeft me net ge nailt en ik kan zeggen dat het zomerwacht 27 juli en geen juni25

    /   Beantwoorden  / 
 93. REm

  e moet wel uitkijken als je wat van Marktplaats koopt, of van die andere verkoopsites. Een vriend van mij dacht bv. ooit dat ie Ruby en Sapphire had gekocht… Bleken het gewoon 2 instructieboekjes te zijn. Vaak is er ook iets mis aan die spellen, maar dat is gelukkig niet altijd het geval… Als je echt wilt weten wanneer Diamond en Pearl uitkomen, ga gewoon super veel zoeken… Niet dat het nut heeft, want daardoor krijg je m niet eerder… Zie maar.

  als je een speletjes koopt op marktplaats kan ej het best hem zelf halen of via rembours laten versturen dan betaal je gewoon aan de bezorger en kan je nog even kijken of die wel compleet is enzo

  en ik denk dat de datum waneer ze hem hebben hooguit 1 of 2 dagen verschilt

    /   Beantwoorden  / 
 94. Mark

  Ik heb hem nou bij een echte webwinkel besteld uit amerika. 37 euro inclusief verzendkosten, dus dat is nog goedkoper dan hier. Hier wordt het waarschijnlijk weer 50 euro…

    /   Beantwoorden  / 
 95. Mark

  En Marcel, waarom ga jij bart smit nog emailen over de release datum? Ik dacht dat jij hem al had? Of ben je niet helemaal eerlijk geweest tegen ons?

    /   Beantwoorden  / 
 96. marcel1000

  1.mark ik mail naar bartsmit om dat me vriend het wil
  2.barsmit bedrijf is maar oplicter rij
  3.jij bent een loezer om dat je een wurpel vangt in de hoenn regio
  maar ik ben in de volgen de regio en u nog niet lwol

    /   Beantwoorden  / 
 97. marcel1000

  hoi iedereen bartsmit wil geen pokemon spelen meer verkopen ik heb een paar keer ge mailt ik zeg maar tegen iedereen die dit leest ga mailen en zeg dat pokemon diamond 21 juni moet komen en niet 27juli

    /   Beantwoorden  / 
 98. Mark

  Waarom zeg je dan niet tegen die vriend dat ie zelf moet mailen? Ben je z’n slaafje ofzo. Als hij zelf mailt is er ook nog een grote kans op een leesbare email.
  Waarom zou bart smit geen pokemonspellen meer verkopen? Het is een speelgoedwinkel en D/P komen in alle speelgoedwinkels uit hoor.
  Ik heb overigens Diamond vandaag binnengekregen. En je gedrag in een pokemonspelletje bepaalt echt niet je status Marcel. Als ik een wurmple (ja, weer een spelfout van jou) vang in ruby betekent dat niet meteen dat ik een loser ben. Maar aangezien ik graag voor wat betere pokemons ga, heb ik geen wurmple gevangen in Ruby.

  En als laatste: het is PEARL, P-E-A-R-L, geen perla of puerl. Is dat woord nu echt zo moeilijk te spellen?

    /   Beantwoorden  / 
 99. marcel1000

  mark ik ben bij gym4 wat een leuke spel zeg ik heb nog nooit zo leuke spel gezien
  ik heb al helesterke pokemon me beste is lv58 en me slapste is lv30
  je kunt veel meer doen met diamond en pearl ik ben blij dat ik het maar heb
  en mark komt op deze site omdat hij het niet heeft maar volgens mij krijgt hij dat ok nooit maar ja ik zal maar verder gaan met pokemon ruby want anders wort je maar een slape trainer diamond of pearl krijg je nooit in je hannden en ik heb bartsmit nog goed gemailt verwacht zomer 2007 27 juli voor jou heelaas maar het makt mij allang niks meer uit hahahhahahahaha

    /   Beantwoorden  / 
 100. Mark

  Marcel, het maakt mij echt niks uit of jij nu wel of niet gelooft dat ik hem heb. Ik heb hem gewoon, en dat is voor mij het belangrijkst.
  Ik heb gister de eerste gym verslagen, en ik ga de rest van het spel op mijn dooie gemak uitspelen. Mij maakt het ook helemaal niet uit hoe ver jij bent. Als jij dat spel binnen 2 weken uit wil hebben dan doe je best maar. Overigens niet zo goed he, je pokemons zo gespreid trainen. Je kunt ze beter op een ongeveer gelijk level houden.
  En ik snap nog steeds niet wat er nou mis is met pokemon Ruby. Pokemon Ruby is ook een heel leuk spel, alleen ik heb hem al vaker uitgespeeld. Ik ben er nu dus niet zo mee bezig. Maarja, dat maakt niet uit, ik heb nog veel te doen bij Diamond.

    /   Beantwoorden  / 
 101. japie

  saai man

    /   Beantwoorden  / 
 102. Linkster

  wat een geruzie zeg! potverpietjes!

    /   Beantwoorden  / 
 103. Mark

  Dat doe ik alleen tegen marcel hoor, ik vind hem namelijk een beetje dom en zielig doen. Bovendien typt ie ook nog eens belachelijk slecht. Tegen de rest van de mensen hier doe ik wel normaal, want die doen zelf ook normaal.

    /   Beantwoorden  / 
 104. marcel1000

  mark ik heb vaandag de 6gym leder verslaagen en hij was erg sterk maar jij bent nog bij gym1 maar ik ben nu onderweg naar 7gym maar Team Galaxy zit in de weg ik moet is die diefen verslaan want ze wile heele goede pokemon vangen was mij verhaal

    /   Beantwoorden  / 
 105. Mark

  Ik ben inmiddels bij de tweede gymleader aangekomen. Ik heb er nog niet tegen gevochten, ik ben eerst nog een beetje die Underground aan het verkennen. Daar kun je fossielen vinden om pokemons van te maken. Die pokemon die uit die fossielen komt lijkt mij wel goed. Dat is de laatste pokemon van de eerste gym.

    /   Beantwoorden  / 
 106. anthony_wii_man

  ik heb het spel nu voor zo’n 77% gehaald :3 en ik heb er meer dan 153 uur ingestopt, ik DENK dat ik even moet stoppen… nah. ik wil mijn gallade voor overmorgen op 100 hebben. ( nu 93 )

    /   Beantwoorden  / 
 107. henk

  het spel gaat er niet om dat je het snel uitspeeld hebt hoor maar ja dat kan jij waarschijnlijk niet begrijpen want je kunt nog niet eens TYPEN ik schat de kans trouwens heel klein in dat jij ouberhoud ook daatwerkelijk ook alle pokemon kunt vangen van diamond/pearl en uhh RUBY!!!!!

  of moet ik zeggen rubby (vaandag – vandaag )

  verslaagen – verslagen diefen – dieven

  even een voorbeeld meschien kun je zelf nog wat vinden AAN (marcel 1000 marsel 1000

  dus eh kap der mee sorry voor de rest van de mensen hier dus ook mark!!

    /   Beantwoorden  / 
 108. Mark

  Waarmee moeten we nou mee kappen henk? Ik snap je post niet echt…

    /   Beantwoorden  / 
 109. henk

  ik vindt dat marcel op moet houden met ruzie maken met jou (mark) wat weet hij nou van jou.

  ik heb trouwens ook net pokemon diamond binnen van cdwow.nl of .com 32 euro
  maar wel 10 dagen geduurd
  als iemand intresse heeft om te chatten via email [email protected]

  oh ja trouwens starter CHIMCHAR vuur is mijn favoriet

    /   Beantwoorden  / 
 110. marcel1050

  hallo allemaal ik heb diamond alweer gespeelt en ik denk dat ik nog lang niet bij de 7gym leder ben want nu moet ik onderwater iets doen maar je ik ben al blij dat ik taem Galaxy al weer heb verslagen maar nu moet ik iets haalen wat zeltzaams wat over de legendariese pokemon gaat
  dit was het

    /   Beantwoorden  / 
 111. Mark

  Das juist het vetste stuk vind ik altijd, als je die legendarische pokemon moet gaan vangen :) .

    /   Beantwoorden  / 
 112. Heidi Grzenia

  Henk ik wil jou vragen of die Amerikaanse spelletjes met onze DS comfortable is. Want ik was net in cdwow.nl en toen zag ik Amerikaanse Pearl. Ik heb dus Nintendo gebellt en zij zeiden dat die spelletjes niet comfortable zijn met onze Europees DS. Als je mijn bericht onvangt dan antwort me snel.

    /   Beantwoorden  / 
 113. Mark

  Compatible bedoel je denk ik. Comfortable is comfortabel. Ik heb ook de Amerikaanse Diamond en die werkt prima. Nintendo zegt dat alleen maar zodat mensen hem niet gaan importeren. Ze willen liever dat iedereen netjes wacht.

    /   Beantwoorden  / 
 114. Heidi Grzenia

  Heeeeeeeeeeleemaal bedankt Mark. En nu ga ik die spelletjes ok via cdwow.nl bestellen.

    /   Beantwoorden  / 
 115. marcel1050

  ik heb maar lang gespeelt en het is zo ver ik ben bij de 7gym leder ik heb een verslaagen ik heb er 2keer van verloren maar ik heb gelukeg gewonnennu moet ik naar de 8gym leder maar dat is nog veel werk nu zoek ik de legendariese pokemon op daiga

    /   Beantwoorden  / 
 116. Mark

  Hier waar ik woon was gister braderie, en daar was ook zo’n stand waar ze nintendo dingen verkochten, en Diamond en Pearl lagen er ook al:P. Best illegaal, maar ja. Ze kostten wel 50 euro…

    /   Beantwoorden  / 
 117. Mark

  Ik kan weer posten :D

    /   Beantwoorden  / 
 118. Mark

  MIJN WIFI WERKT OP POKEMON DIAMOND :D :D:D
  Mijn Friend Code is : 4124 1731 0024

    /   Beantwoorden  / 
 119. jeroen

  Mark hoe ben je aan pokemon diamond gekomen?

    /   Beantwoorden  / 
 120. anthony_wii_man

  gratz mark :p hebbie nouw diamond of pearl? kunnen we mischien wat exclusives ruilen :3

    /   Beantwoorden  / 
 121. remieia

  ik wil pokemon pearl wel hebben ik speel zins men 4de al pokemon en ik ben pas 10 ik ken zowat alle 388 pokemons uit men kop

    /   Beantwoorden  / 
 122. Linkster

  marcel, waarom typ je altijd met zoveel spelfouten?

    /   Beantwoorden  / 
 123. Spaak

  3x raden Linkster, ik geef je een hint: zijn echte naam is niet Marcel. :)

    /   Beantwoorden  / 
 124. djy

  ik heb vandaag pokemon diamond gekocht ziet er cool uit (Y)

    /   Beantwoorden  / 
 125. djy

  je hebt hier zo speciale gamewinkel kun je ook dingen inruilen enz. die importeren alles uit amerika ofzo en die hebben de meeste dingen een stuk eerder die hadden pokemon ranger al in november vorig jaar XD

  terwijl die bij bart smit enzo pas in april er was

  echt chille winkel als je me niet gelooft kijk maar op google

  nedgame heet die winkel google en dan de 1ste

    /   Beantwoorden  / 
 126. djy

  ga maar kijken als jullie me niet geloven in apeldoorn nedgame heet die winkel zit in de stad 44.95 kost die

  als ik foto kon maken dee ik het van het bonnetje maar ik weet niet of dat me lukt zal ff kijken

    /   Beantwoorden  / 
 127. Mark

  Ik heb pokemon diamond anthony.
  Ik ben t weekend weg geweest dus ik heb een tijdje niet gepost.

    /   Beantwoorden  / 
 128. jordy

  pokemon diamond en pearl komen niet in juni maar
  waarschijnlijk in augustus uit.
  ik heb hem al import gekocht

    /   Beantwoorden  / 
 129. jordy

  ik ken ze ook haast allemaal
  ik heb echt alle pokemonspellen.
  zelfs diamond import gekocht
  ben der zo happy mee

    /   Beantwoorden  / 
 130. Mark

  Pokemon zijn gewoon supergoeie spellen. Verslavend gewoon:)

    /   Beantwoorden  / 
 131. moterlorrie

  weet 1 van jullie waneer pokemon diamond en pearl uitkomen ik heb ze echt nodig :p

    /   Beantwoorden  / 
 132. anner

  @moterlottie

  27 juli in NL….

    /   Beantwoorden  / 
 133. marcel1050

  Pokémon D & P krijgen Euro datum
  NDS – Tidus – 22/5/2007 – 2:48:33 PM

  Nintendo heeft het eindelijk bevestigd, al ging de datum al een tijdje de ronde over het internet, maar dankzij een persbericht is het nu dan zeker. Pokémon Diamond en zijn tegenhanger Pokémon Pearl krijgen over 2 maandjes eindelijk het levenslicht te zien in Europa.

  De eigenlijke datum van het spelletje waarin je allerlei apart uitziende beestjes moet verzamelen staat nu op 27 juli voor ons. Dat is gelukkig niet al te ver weg, en velen zullen dus heel blij met de titel op vakantie kunnen. Bereid je maar voor, want straks zijn ze er weer hoor. En ja, het spel zal je weer veel tijd gaan kosten.

  Kruis de datum in je agenda/kalender/PDA of waar dan ook aan, want niet alleen krijg je weer een uitgebreide Singleplayer avontuur voorgeschoteld, ook kan je via de WiFi connectie online tegen elkaar strijden. Voor de echte verzamelaar is het mogelijk oude Pokémon uit zowel de Pokémon Sapphire en Diamond en de Pokémon FireRed en LeafGreen games over te zetten. Mits je natuurlijk aan de gestelde eisen voldoet.

    /   Beantwoorden  / 
 134. marcel1050

  ik heb gym8 verslagen en dat is cool ikverliesde eerst alrijd maar ik heb een verslagen en nu ben ik onderweg naar schinou
  jhoto maar daar ben ik nog niet

  ik zeg even iets http://www.cd-wow.nl is een oplicht site

    /   Beantwoorden  / 
 135. Mark

  Je kunt helemaal niet naar Johto toe marcel. Dat landschap zit gewoon niet in het spel.

    /   Beantwoorden  / 
 136. Daniëlle

  ik keek bij bartsmit en ik zag dat er stond 27JULI!!!!!!!!!!! worden Diamond en Pearl verwacht duurt Veel Te Lang!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 137. joostypoe

  yo ze komme eindelijk om 27 jili uit
  ik heb ongeveer een helf jaar op dit piep…
  spel gewacht……. he ja jij daar !!! weet iemand meschien waar die al wel te koop is behalve in japan :) ik neem pearl

    /   Beantwoorden  / 
 138. bob

  kut sooi waneer komt dat klut spel uit ik vind het niet kut maar ik wil hem het duurt ete lang waneer komt ie uit!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 139. Lottie

  27 Juli is het nou nog niet duidelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 140. robin

  ng 6 dage ? pff ik d8 21

    /   Beantwoorden  / 
 141. Mark

  27 JULI slimmerik, dat duurt nog een maand.

    /   Beantwoorden  / 
 142. Daniëlle

  kun je in pokémon link ook jirachi en deoxys vangen?

    /   Beantwoorden  / 
 143. jflower

  pokemon pearl zo vandaag uit moeten zijn k had 4degen gelden nog aan iemand vande intertoys gevraagd:D

    /   Beantwoorden  / 
 144. Mark

  Hij komt 27 JULI pas uit, niet JUNI. Je zult toch nog een maand moeten wachten jflower.

    /   Beantwoorden  / 
 145. marcel150

  hallo alle mensen de reklamer zijn al 2/3dagen bezig op jetix
  dat the spel 27juli komt maar ja dat is nog heelang wachten
  je kunt met de prijsvraag mee doen bij jetix
  http://www.jetix.nl/pokemon
  en nog iets ik geef the spel een 10+

    /   Beantwoorden  / 
 146. marcel150

  Wordt 27 juli verwacht! in nl

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl worden spelers uitgedaagd om de Sinnoh-regio te verkennen. Dit gebeurt tijdens een ongelofelijk diepgaand RPG-avontuur, waarbij je overal nieuwe Pokémon tegenkomt! Onder de Pokémon die hun debuut maken bevinden zich Mime Jr., Lucario en Weavile. Ook de drie Pokémon waar je mee kunt beginnen zijn nieuw. Spelers kiezen uit Chimchar van het type Fire, Piplup van het type Water en Turtwig van het type Grass. Laat het avontuur beginnen!

  Een van de beste onderdelen van de Pokémon-spellen is de mogelijkheid om te ruilen en te vechten met andere Pokémon Trainers. Dankzij de Nintendo DS kun je een draadloze verbinding leggen met andere Pokémon-fans. Dit kan via de lokale draadloze verbinding of de Nintendo Wi-Fi Connection. Hierdoor kunnen spelers nu ruilen en vechten met Pokémon Trainers van over de hele wereld! In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl is het ook mogelijk om voice chat te gebruiken, waardoor je kunt praten met je online vrienden.

  In Pokémon Diamond en Pokémon Pearl kunnen Trainers ook de mogelijkheid verdienen om te spelen met de Pokémon die ze gevangen hebben in de Game Boy Advance-spellen Pokémon Emerald, Pokémon FireRed, Pokémon LeafGreen, Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire.

  Het nieuwe Pokémon-avontuur is groot, spannend, op de DS… en binnenkort overal! De aanwezigheid van het touchscreen van de DS heeft de gameplay van Pokémon sterk verbeterd. Als spelers een bepaalde aanval kiezen, kunnen zij op het touchscreen belangrijke informatie zien: de aanvalsnaam, het type aanval en hoeveel Power Points de speler overheeft. Het voorwerpselectiescherm is opgedeeld in verschillende categorieën en daarbinnen zijn alle voorwerpen overzichtelijk geordend.
  Pokémon Diamond en Pokémon Pearl introduceren zichtbare geslachtsafhankelijke uiterlijke verschillen bij de Pokémon.
  Diamond of Pearl? De gameplay van beide spellen is voor een belangrijk deel hetzelfde. Het belangrijkste verschil zit ‘m in de Pokémon die je tegenkomt. Sommige Pokémon komen namelijk maar in één van de twee versies voor, dus je zult met vrienden moeten ruilen om je Pokédex vol te krijgen!

    /   Beantwoorden  / 
 147. Palky

  Gisteren heb ik Battle Revolution bestellt. Het moet zo ongefeer volgende week Zaterdag binnen zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 148. bob

  mensen heb goed nieuws et omt 27 juli uit en als je et niet geloofd dan kijk op http://www.google.nl en typ daar in pokemon pearl and diamond releaase in europa

    /   Beantwoorden  / 
 149. shirley

  @bob: we weten allang dat die 27 juli uitkomt !!!!!! weet jij dat nu pas?
  (a) lol

    /   Beantwoorden  / 
 150. Paul, Pokemon Master

  Ik heb diamond al want ik woon in zeeland en daar in vlissingen is een winkel en die importeerd de nieuwste spellen :P :D :)

    /   Beantwoorden  / 
 151. Mark

  Ik heb pokemon diamond al anderhalve maand, want ik importeer zelf nieuwe spellen als ik ze graag wil.

    /   Beantwoorden  / 
 152. shirley

  hey, mark ff een vraagje: hoeveel badges hebt ge welke beginners pokemon heb je ? ikben nieuwsgierig omdat ik morgen het spel ff dus wil je ff antwoorden? alvast bedankt :)

    /   Beantwoorden  / 
 153. marriland

  ik koop ze allebij

    /   Beantwoorden  / 
 154. marriland

  van mij ouders mag ik ze niet krijgen va internet want er zijn slechte mensen die alle jouw geld kunnen pakken

    /   Beantwoorden  / 
 155. LG chocolate

  ik ben de beste want ik heb en mew in het wild gevangen in diamond en die had 999HP 999attack 999defense 999sp.attack 999sp.defense en 999speed

    /   Beantwoorden  / 
 156. motorola

  wowww

    /   Beantwoorden  / 
 157. Remy

  Denk je dat je pokemon pearl nu bij de mediamarkt kan kopen?

    /   Beantwoorden  / 
 158. jorgos

  ik denk het niet.hij komt in 27 july.

    /   Beantwoorden  / 
 159. Mark

  LG chocolate, een action replay of gameshark of wat je ook gebruikt hebt, daar kunnen we allemaal aan komen. Je bent pas goed als je met lage level pokemon iemand van een hoger level kan verslaan.

    /   Beantwoorden  / 
 160. not

  not good

    /   Beantwoorden  / 
 161. not

  grapje ……………………………….het lijkt me wel leuk ……..

    /   Beantwoorden  / 
 162. rutger

  hey jongens. ik heb op jetix de reclame van pokemon d/p gezien

    /   Beantwoorden  / 
 163. AC:WW fan :D

  Mijn broertje heeft em al in rotterdam zit een winkeltje waar ze spellen geimporteerd zijn uit amerika XD

    /   Beantwoorden  / 
 164. Gaby

  IK HEB POKEMON DIAMOND :3!!
  Serieus!! ik heb hem uit een ander land xD

  Weet je hoe cool die is :D ? Heel cool ^^’!
  Mja je hebt allerlei nieuwe pokemons (L)_(L)
  Zoals PIPLUP EN CHIMCHAR EN NOG WAT ;P

  Maar hijs egt leuk (H)!

  xx Gaby

    /   Beantwoorden  / 
 165. Mark

  Ik heb m al 2 maanden uit een ander land.

    /   Beantwoorden  / 
 166. serhat

  ik heb pokemon diamond op eind april 2007 ofzo al gekicht

    /   Beantwoorden  / 
 167. Amber

  ik heb van de zeldzame:
  Palkia Uxie en die andere.
  Maar Mesprit die vlucht weg… Waar kun je hem dan weer zien?
  enne hoe kom je daar in de hoenn regio?

    /   Beantwoorden  / 
 168. Mark

  Je kunt helaas niet naar Hoenn toe. En de locatie van Mesprit kun je zien op je place marker op de poketch op het onderste scherm.

    /   Beantwoorden  / 
 169. help me

  hoe gaa je undergroud help me

    /   Beantwoorden  / 
 170. help me

  hoe gaa je undergroud help me

    /   Beantwoorden  / 
 171. help me

  hoe gaa je undergroud help me

    /   Beantwoorden  / 
 172. shirley

  to help me ik kan je helpen. voor onderground heb je exploren kit nodig. als je hel hebt ga je ergens buiten staan en dan pak je explore kit en drukt op use en dan ben je underground danku.

    /   Beantwoorden  / 
 173. patrick

  kan iemand me helpen ik weet niet hoe ik in sunyshore city komt voor me 8e badge

    /   Beantwoorden  / 
 174. bob

  kan iemand me helpen naar de 4rde gym ik kom niet in de 5de gym die lift wil niet omlaag

    /   Beantwoorden  / 
 175. bob

  de lift van de 5degym wilt niet omlaag hoe krijg ik die omlaag kan iemand me helpen iemand is daar iemand nogmaals bedankt ik heb die pschyducks weggejaagt ik heb een meisje uit een grot gehaald wat moet ik daarnaar doen help me alsjeblieft

    /   Beantwoorden  / 
 176. bob

  help me ik heb een meisje uit een grot geleid en paar spchyducks weg gejaagt hoe krijg je die lift omlaag van de 5de gym help me alfast bedankt

    /   Beantwoorden  / 
 177. bob

  en een team galactice gastje verslagen die ik de heletijt moest agtevolgen en fly gehaald en nu???

    /   Beantwoorden  / 
 178. killer

  sta je ook wel presies in dat vierkantje op die lift?

    /   Beantwoorden  / 
 179. bob

  ik sit in de underground maar wat moet je daar doen?????

    /   Beantwoorden  / 
 180. bob

  jaik sta er precies op

    /   Beantwoorden  / 
 181. bob

  maar die lift is boven
  het wilt niet omlaag wat moet ik er voor doen??

    /   Beantwoorden  / 
 182. bob

  huh ik kreeg net een hm the fog war je mist mee weg kan doen denk ik

    /   Beantwoorden  / 
 183. bob

  ik ben denk ik iets verder gekomen :)

    /   Beantwoorden  / 
 184. bob

  vraagje waar kan je je moves weg laten halen ik heb nu ook een turtwig maar waar kan je je moves weg halen welke city/town

    /   Beantwoorden  / 
 185. bob

  hoe kom je in snowpoint city?? als ik vragen mag

    /   Beantwoorden  / 
 186. Ezzie

  Bij de 4e gym ( Pokemon Pearl )
  Weet`k niet welke knopjus je moet indrukken!
  Wie weet dat?? Help me :)

    /   Beantwoorden  / 
 187. ashley

  ik ben in hearthome city wat moet ik doen die gymlijder is er maar niet en ik heb die badge nodig!!!!!!??????

    /   Beantwoorden  / 
 188. Nigel

  Bob je kan je moves weg laten halen bij de move deleter je kunt hem vinden in Canalave City ten noorden van de pokemart.

    /   Beantwoorden  / 
 189. Nigel

  Bob je komt in Snowpoint City als je de Canalave City gym hebt verslagen en dan als je de gym verslaat moet je naar de library gaan naar de bovenste verdieping. Daar zijn Professor Rowan en je rivaal en Dawn je gaat met ze praten en de professor zegt dat jullie de 3 legendary pokemons moeten gaan opsporen bij de 3 meren. Daarna hoor je wat geluid en een explosie. Daarna moet je naar buiten gaan en dan komt er zeeman naar je toe hij zegt dat team galactic bommen leggen bij meer Valor en dan moet je daar naar toe en team galactic verslaan. En als je team galactic verlslagen hebt dan moet je naar meer Verity bij Twinleaf town. Dan moet je daar nog wat galactics verslaan en dan nog met commander Mars. En daarna moet je via de Mt. Coronet naar Snowpoint City je kunt beter eerst vliegen naar Eterna City je pokemon beter maken en je moet ook pokemon bij je hebben die Strength en Defog en Surf en Rock Smash hebben. Dan ga je via de west kant van de Mt. Coronet naar binnen. En dan moet je de steen naar boven duwen dan vindt je ook nog TM69(Rock polish). En verder kom je er denk ik wel verder uit.;)

    /   Beantwoorden  / 
 190. Danny

  je moet ook nog rock climb hebben maar die kom je in de sneeuwstorm tegem

    /   Beantwoorden  / 
 191. Nigel

  Ezzie als je de gym binnen komt dan ga je over de brug en je gaat dan op de gele knop staan. Ga dan naar beneden negeer die groene knop die je ziet ga dan helemaal naar achteren van de gym en ga dan op de groene knop staan. Ga dan terug naar beneden naar de middelste level negeer de gele knop en ga verder terug de brug over en ga op de blauwe knop staan ga naar het zuiden versla die trainers en ga weer helemaal weeer naar achteren en ga op de groene knop staan ga dan naar beneden en druk op de gele knop. Ga dan weer helemaal naar het noorden ga dan weer naar links en dan naar het zuiden ga dan de trap op naar het noorden en druk op de blauwe knop. Ga dan over de brug die het zuiden van de zeeman en dan negeer die groene knop en je kan dan door naar het noorden naar de gymleader.

    /   Beantwoorden  / 
 192. Nigel

  Ashley het klopt die gymleader is er niet je moet haar nog niet verslaan zij is pas de vijfde gymleader op je badge doosje. Je moet gewoon door gaan naar Veilstone City als je heel Hearthome City hebt onderzocht enzo. In Veilstone City is ook een Gym en die moet je eerst verslaan en daarna die in Pastoria City en daarna pas in Hearthome City.

    /   Beantwoorden  / 
 193. jimmy

  weet iemand hoe je naar de achtste gym gaat laat me het weten dit is mijn e-mail [email protected] en stuur me dan een berigt

    /   Beantwoorden  / 
 194. deppie

  hoe kom ik in sunyshore city of hoe kom ik op de top van de mt. coonet voor dialga plzz help mij maar

    /   Beantwoorden  / 
 195. jimmy

  ik wil je graag helpen maar ik weet niet hoe

    /   Beantwoorden  / 
 196. gerben

  de filpjes zijn wel lol lo,l lol en veder

  bl a bla bla

  en nu naar de winkel:p

  pokevan

    /   Beantwoorden  / 
 197. jimmy

  help me plz ik kom maar nie verder

    /   Beantwoorden  / 
 198. tim

  Lawl ik snap dat internet niet echt >,< Gozers, voeg me toe op msn XD dan kunnen we ff goed praten met die vriendcodes..
  [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 199. poephoofd

  lul

    /   Beantwoorden  / 
 200. elmie

  hallo ik ben elmie
  ik ben 9 jaar
  ik moet nog 10 worden
  ik zit in groep 6
  op 27 julli jarig

    /   Beantwoorden  / 
 201. keanu

  ik ben de beste. omdat ik een arsius heb en alle andere pokemons met alles op hun best

    /   Beantwoorden  / 
 202. wim

  ik heb alle pokemon op level 110 dus vecht niet tegen mij hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 203. tjardo

  ik heb de 3de en de 4de badge gedaan maar hoe kom ik aan de 5de ik heb de leider ook al van voor die contest gehaald maar die lift blijft omhoog :S pls help meeee

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.