Gelekte informatie over Revolution spel?

Eerlijk gezegd denk ik dat dit nep is. Ik weet het bijna zeker. Het voelt aan als het resultaat van een avondje photoshoppen door iemand met teveel vrije tijd.

Via een anonieme E-mail heeft Kotaku.com informatie gekregen over een Revolution-spel genaamd "Sunder: Land Of Divide". Alleen die titel klinkt al gemaakt, alsof het is verzonnen door iemand voor wie Engels niet zijn eerste taal is. En dan het logo, waarop het woordje "Sunder" daadwerkelijk doormidden gespleten (divided) is. Het komt zo amateuristisch over. Net als de slogan eronder: "The Next Generation Game for the Next Generation System" Is dat nou echt het werk van een professioneel team spelontwerpers en designers?
Volgens Kotaku is deze informatie geloofwaardig omdat het niet gewoon wat screenshots zijn, maar gedetaileerde informatie over de wapens uit het spel. Persoonlijk zou ik meer onder de indruk zijn geweest van een paar overtuigende screenshots. Die zijn veel moeilijker te produceren dan wat standaard renders en platte tekeningen van een paar willekeurige wapens. En het argument dat er zichtbaar veel tijd in is gestoken? Dat doen die grappenmakers nou eenmaal altijd. Wie herinnert zich niet het beroemde ‘Nintendo On’ filmpje? Dat zag er ongelooflijk gelikt uit, en de maker gaf later ook toe dat hij er een aantal weken mee bezig was geweest. De kick om zoveel mensen voor de gek te houden is ze blijkbaar erg veel waard.

Nee, ik geloof er weinig van. Zo weinig dat ik wel durf te roepen dat de eerste persoon die mij met 100% zekerheid kan bewijzen dat dit spel echt bestaat, het van mij kado krijgt zodra het in de winkels ligt.

Voor alle plaatjes en informatie:
Kotaku post 1
Kotaku post 2
Kotaku post 3
Kotaku post 4
Kotaku post 5

Zie ook:
Exclusief nieuw Sonic spel voor Revolution
Alles of niets voor de Revolution

Lees ook:Nintendo Power bevestigt Bob Ross Game
Lees ook:Zo zou F-Zero op de Revolution kunnen werken
Lees ook:Official Nintendo Magazine biedt excuses aan
Lees ook:Nintendo: over vijf jaar doet iedereen ons na
Lees ook:Beyond Good & Evil 2 naar de Revolution

3 reacties op “Gelekte informatie over Revolution spel?

  1. Mithrandir

    NintenON was meer dan een half jaar werk, echter had diegene nooit van backuppen gehoort. Toen zijn HDD hard crashte was niks over..alleen het mario stukje(in mushroom kingdom ala 5 seconden?) was over en dat kwam in NintendoON…

    Dat had dus veel mooier kunnen zijn..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ouch…

    En de rest van het filmpje zoals we dat kennen had hij dus “even snel” gemaakt nadat z’n drive gecrasht was? Ik vond dat Mario-stukje eigenlijk het minst indrukwekkende aan alles. Sterker nog, zonder dat (die mario zag er echt belachelijk uit) was het een stuk geloofwaardiger geweest.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mithrandir

    Ik vond dat juist grafisch heel sterk, hij was alleen te lang, meer een Luigi. Nee dat stukje was over na een harddisk recovery tooltje te draaien..

    Het materiaal scheen supergoed te zijn maar ja..gone.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.