Happy happy! Joy joy! LocoRoco 2 trailer


Bereid je voor om de rest van de dag ongemerkt het LocoRoco-lied te neuriën. Sony heeft de eerste trailer van LocoRoco 2 vrijgegeven en hij is fantastisch. Ik dacht dat ik sceptischer zou zijn omdat het zoveel op het eerste spel lijkt, maar nu ik die LocoRoco's weer zie zingen en dansen kan ik er niets aan doen, ik word er alleen maar heel erg vrolijk van. En het is bovendien niet alsof LocoRoco 2 helemáál niets nieuws toevoegt: er zijn minigames, er zijn behulpzame dieren er is zelfs een shoot'em up level. Genoeg om mij te overtuigen!

Zie ook:
- Multiplayer minigames in LocoRoco 2
- Final Fantasy Agito XIII ook naar PSP

[games.blog forum]

Lees ook:Final Fantasy Agito XIII ook naar PSP
Lees ook:Multiplayer minigames in LocoRoco 2
Lees ook:LocoRoco 2 bestaat – screenshots
Lees ook:LocoRoco 2 per ongeluk aangekondigd voor 2008
Lees ook:Locoroco krijgt wereldwijde release

4 reacties op “Happy happy! Joy joy! LocoRoco 2 trailer

 1. Shitbull55

  Meh. Te weinig explosies en guns. En wat een slappe AI, vlakke textures en matige lighting effecten…

  ;)

  Me Happy!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kars

  haha cool liedje! Als ik een psp had kocht ik het zeker. Ultieme vrolijkheid!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mark

  Dat 3d aant einde moeten ze snel weg halen, das niet Locoroco zoals we hem kennen!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Niels de Rijk

  Die klei-sequence op het einde is fantastisch! Ik hoop juist dat we hier meer van gaan zien. :-)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.