Multiplayer minigames in LocoRoco 2


Sony doet nog steeds opvallend mysterieus over LocoRoco 2, maar op de Engelse website van Sony Computer Entertainment worden sinds kort toch een paar details verklapt. Het team heeft blijkbaar gemerkt dat veel mensen erg gecharmeerd waren van LocoRoco's soundtrack, want in het vervolg speelt muziek een nog veel grotere rol. Zo hebben de vijandige Moja deze keer een kwaadaardig lied dat langzaam al het leven uit de planeet zuigt. De LocoRoco moeten dat vanzelfsprekend een halt toe roepen door juist mooie muziek te maken.

'LocoRoco 2 is makkelijk te spelen, instant verslavend en geeft je gegarandeerd een warm gevoel van binnen terwijl je meeneuriet met de soundtrack!'

Uit de factsheet leren we verder dat er '25 nieuwe levels' zijn (is dat een verkapte manier om te zeggen dat er ook een paar oude levels worden gebruikt of is LocoRoco 2 gewoon een stuk korter dan het origineel – dat nog beschikte over 40 verschillende levels?) De LocoRoco's worden sterker met ieder lied dat je hen leert en in de nieuwe levels krijgen we te maken met uitdagingen als: van grasspriet naar grasspriet springen, onder water zwemmen en 'in een schild klimmen' om doorns te vernietigen. Geen idee wat Song daar precies mee bedoelt, maar het is in ieder geval goed om te weten dat er nieuwe elementen worden toegevoegd.

Tenslotte mogen we nog rekenen op zes extra minigames, waaronder eentje die met vier spelers tegelijk gespeeld kan worden.

Zie ook:
- Final Fantasy Agito XIII ook naar PSP
- LocoRoco 2 bestaat – screenshots

[games.blog forum]

Lees ook:Happy happy! Joy joy! LocoRoco 2 trailer
Lees ook:LocoRoco 2 per ongeluk aangekondigd voor 2008
Lees ook:Locoroco krijgt wereldwijde release
Lees ook:LocoRoco 2 bestaat – screenshots
Lees ook:LocoRoco Cocoreccho! Interactieve screensaver of spel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.