Winkelpersoneel koopt PS3 al in februari


Sony geeft het toe, vooral in het begin is de Playstation 3 een complex product. “Wij zijn ons daar terdege van bewust,” aldus marketingmanager Folkert Langeveld. Om winkeliers toch een goed beeld te geven van wat die mysterieuze 600-Euro-kostende zwarte doos die ze aan hun klanten moeten verkopen precies inhoudt, organiseert Sony op 12 februari een speciaal retail-evenement. Naast presentaties waar alles over de Playstation 3 wordt verteld, is het ook mogelijk om games te spelen op de nieuwe console.

Door die presentaties en hun eigen hands-on ervaringen krijgen de retailers een goed idee van de mogelijkheden en de kracht van de Playstation 3. Die kennis kunnen ze dan vervolgens weer gebruiken om alle vragen van klanten in de winkel te beantwoorden.

Ook zal Sony demonstraties geven van wat volgens hen de beste winkelopstelling is (veel ruimte om onverkochte voorraden op te slaan?) en wordt er natuurlijk ook aandacht geschonken aan Blu-Ray. “Voor ons is dit nieuwe format een belangrijk onderdeel van de Playstation 3

Voor de retailers die die avond afreizen naar het Beatrix Theater in Utrecht is het evenement niet alleen erg leerzaam, het winkelpersoneel krijgt daarnaast ook de kans om de nieuwe console zelf aan te schaffen.

Tijd om te gaan solliciteren bij je lokale E-Plaza!

Bron: Muziek en Beeld

Zie ook:
- Sony en Namco vormen nieuw bedrijf om PS3 games te ontwikkelen
- BioWare wil ook op de PS3
- PS3 prijs gaat minder snel dalen dan PS2 prijs

Lees ook:Sony Benelux reageert op uitstel. “In Maart gaan we volledig los!”
Lees ook:Online spelletje: Grab Them By The Eyes
Lees ook:Prioriteit aan twintig meest gespeelde PS2 games
Lees ook:Ken Kutaragi wordt verstandig
Lees ook:Aanvangstijden E3-persconferenties met links naar de livestreams

3 reacties op “Winkelpersoneel koopt PS3 al in februari

  1. ikke

    Wat een onzin om retailers eerder een PS3 te laten kopen, krijgen ze geen demopod ofzo. Ik zit er niet mee want ik heb er al twee, maar het is niet fair voor de gewone nederlandse gamers. Ik zie het nu al gebeuren dat deze tegen een hogere prijs zullen worden doorverkocht.

      /   Beantwoorden  / 
  2. mocro

    ik werk bij ee toys R US maar mij is duidelijk gemaakt dat je daar een ps3 pack kan reservern en dan krijg je he op de dag van de release als het goed is maar ik ga daar na toe en ik zal het wel zien want ik heb hem toch al gespeelt maar ik hoop dat ik aan slag kan me gt hd en motorstorm of virteulfighter of fightknight round 3 maar als je hem gelijk kan aanschafen dan haal ik hem vandaar gelijk dat is zonder twijfel want er zal zeker een een actie zij bijvoorbeeld een ps3 met 2 joystict en een hdmi kabel en een game zijn of zo ieste maar we zullen het zien als ik hem daar niet haal dan koop ik hem van me werk want ik heb daar al een reservringvan 11 maanden

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “ik werk bij ee toys R US maar mij is duidelijk gemaakt dat je daar een ps3 pack kan reservern en dan krijg je he op de dag van de release”

    Dat klinkt eigenlijk wel logisch. Ik ben bang dat de vork dan inderdaad wel zo in de steel zal zitten.

    “er zal zeker een een actie zij bijvoorbeeld een ps3 met 2 joystict en een hdmi kabel en een game zijn of zo”

    Ja, dat denk ik ook. Maar zelfs als dat niet zo is heb je toch de kans om alvast uitbreid op de PS3 te spelen. Ik zou zeggen veel plezier!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.