Nieuwe trailer virtual reality shooter Farpoint

Kijken op YouTube
Arcadespelletjes en korte “ervaringen” zijn er genoeg op PlayStation VR. Wat Sony’s virtual reality bril nu vooral nodig heeft zijn meer (lange) singleplayer avonturenspellen. Afgaande op deze trailer is Farpoint misschien zo’n spel.

Het verhaal klinkt boeiend (astronauten storten neer op onbekende planeet en ontdekken intelligente levensvormen), en het spel zelf ziet eruit als een degelijke first person shooter. Als er genoeg levels zijn voor minstens een paar uur buitenaardse actie, dan kan Farpoint best interessant worden voor virtual reality-fans.

  • Het spel wordt ook verkocht als bundel met Sony’s nieuwe Aim-accessoire (een plastic handvat dat je het gevoel moet geven dat je een echt geweer vasthoudt), maar ik kan nergens vinden of dat de enige manier is om Farpoint te besturen. Misschien werkt het spel ook met gewone Move-controllers of zelfs een DualShock 4?
  • Farpoint is verkrijgbaar vanaf 16 mei.

 

Lees ook:Amerikaanse prijs Animal Crossing + microfoon: $69,99
Lees ook:Headtracking met een PlayStation Eye, zonder brilletjes
Lees ook:Wel ja, een documentaire over Nintendo’s Power Glove
Lees ook:Video van het Castlevania arcade-spel
Lees ook:Motorstorm Bundel 619 Euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.