Nieuwe trailer Nioh + demo aangekondigd

Kijken op YouTube
Bij de vorige trailer schreef ik dat Team Ninja’s Nioh heel erg lijkt op Dark Souls, en die vergelijking gaat nog steeds op. Hooguit zijn de magische aanvallen een beetje opgepimpt. Waar de ridders in Dark Souls gooien met vuurballen, daar gebruikt deze samurai vliegende haaien, tijgers en andere dieren. Best spectaculair.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar op 26 april lanceert Team Ninja wel een speelbare demo voor Nioh. Die is vreemd genoeg maar een paar dagen verkrijgbaar (tot 5 mei), dus vergeet straks geen pauze te nemen van Dark Souls III als je ook deze game wilt uitproberen.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Dark Souls 2 aangekondigd + trailer
Lees ook:Dark Souls II wordt toegankelijker
Lees ook:Eerste trailer Dark Souls III
Lees ook:Eerste beelden Project Beast (opvolger Dark Souls)
Lees ook:The Surge ziet eruit als Dark Souls met robots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.