Dark Souls 2 aangekondigd + trailer


Namco Bandai heeft zojuist Dark Souls 2 aangekondigd, een vervolg op het genadeloos moeilijke avonturenspel uit 2011. Er is nog niet veel over het nieuwe spel bekend, maar de eerste trailer zit weer vol met draken en ridders en een deprimerende vertelstem die dingen bromt als: “you are forever without hope, forever without light.” Meer van hetzelfde dus, op het eerste gezicht, al is dit nog maar een cinematische trailer zonder echte spelbeelden. Wie weet ontdekken we later dat er juist van alles is veranderd.

Ontwikkelaar From Software heeft bevestigd dat Dark Souls 2 opnieuw verschijnt voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Een releasedatum is nog niet bekend, maar als je zoals ik de eerste Dark Souls nog steeds moet uitspelen is dit waarschijnlijk een goed moment om dat spel weer eens op te pakken.


Dark Souls 2 ‘Debut Trailer’ – VGA 2012

Deze trailer werd vannacht uitgezonden op de Amerikaanse zender Spike TV, die nu helaas bezig is om de trailer te blokkeren op YouTube wegens “copyright claims”. Als hierboven niets te zien is, dan komt het dus daardoor.

[g.forum]

Lees ook:Eerste trailer Dark Souls III
Lees ook:The Surge ziet eruit als Dark Souls met robots
Lees ook:Dark Souls II wordt toegankelijker
Lees ook:Eerste beelden Project Beast (opvolger Dark Souls)
Lees ook:Dark Souls 3 dagboek – dag 4

3 reacties op “Dark Souls 2 aangekondigd + trailer

  1. Gulzt

    Shit, dan moet ik ook maar eens opschieten. Maar Gravity Rush is zo fantastisch :D Die eerst ^^

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gulzt

    Heb je eigenlijk Playstation Plus Erik?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.