Puzzle Dimension nu ook naar de PlayStation 3


Nieuwe trailer van indiegame Puzzle Dimension. Dit vrolijke puzzelspel verscheen vorig jaar al voor pc en Mac, maar is nu ook uitgebracht voor de PlayStation 3. Goed nieuws, want hij ziet er nog steeds leuk uit. Okee, het spel oogt eerder degelijk dan origineel, maar daar is op z’n tijd niks mis mee. Als een magische bal rol je door driedimensionale doolhoven en verzamelt alle zonnebloemen. Er zijn schakelaars om in te drukken, brokkelende platformen om snel overheen te rollen, blokken die de zwaartekracht veranderen en nog veel meer elementen die puzzelfans al kennen uit andere spellen maar die in een andere volgorde toch altijd weer een plezierige uitdaging vormen.

Puzzle Dimension is van dezelfde maker als Kula World voor de PS One waarin je ongeveer hetzelfde deed met een strandbal. Een nieuwe werkgever en ingewikkelde licentieconstructies zorgden ervoor dat Jesper Rudberg zijn nieuwe spel niet Kula World 2 mocht noemen, maar fans van het origineel kunnen Puzzle Dimension gerust beschouwen als een officieus vervolg. In Amerika werd hij vandaag toegevoegd aan de PlayStation Store. Europa volgt met een beetje geluk ook nog deze week.

[g.forum]

Lees ook:Wario Land boxart: Europa heeft de mooiste
Lees ook:Eindelijk: Galaga Legions naar PSN. En ook: Metro-Cross
Lees ook:Online spelletje: Super Puzzle Platformer Plus
Lees ook:Wario Land: The Shake Dimension Japanse website geopend
Lees ook:Octopus speelt voor huisvader in indiegame Octodad: Dadliest Catch

Eén reactie op “Puzzle Dimension nu ook naar de PlayStation 3

  1. simon

    ben benieuwd laat maar weten of je het wat vondt.
    ik houd best van dit soort spellen alleen is het level design het aller belangrijkst en de opbouw ervan, en dan heb ik liever 20 goede dan 100 matige levels.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.