Spannend! Wat is Nobi Nobi Boy?

Eén van de weinige opvallende dingen aan Beautiful Katamari voor de Xbox 360 (het spel ziet er verder precies hetzelfde uit als We Love Katamari) is dat de geestelijke vader van de serie, Keita Takahashi, niet meer bij de credits vermeld staat. Zelfs niet als "executive producer" of een andere denkbeeldige titel, Takahashi heeft helemaal niets met de nieuwe Katamari te maken. IGN onthult waar de man dan wel mee bezig is geweest. Een soort van.

Ik bedoel, IGN onthult het wel, maar eigenlijk weten we nu nog steeds niets. Het enige dat we te horen krijgen is dat het gaat om een spelletje voor de Playstation 3 en dat de titel Nobi Nobi Boy is. Samen met de plaatjes onder en boven deze tekst is dat de enige informatie die op dit moment Takahashi wil vrijgeven.

Het ontwerp van het poppetje lijkt in ieder geval op iets dat regelrecht uit een Katamari-spel zou kunnen kruipen en het woordje "Nobi" betekent in het Japans blijkbaar "uitrekken." De enige reden dat drie simpele plaatjes en een titel zoveel aandacht krijgen is, uiteraard, dat Katamari zo'n uniek en verslavend spel was. Iedereen hoopt nu dat Takahashi dat kunstje nog eens weet te flikken en van dit "Nobi Nobi Boy" opnieuw iets heel bijzonders maakt. verwacht het onverwachte dus, hopelijk!


Bron: IGN

Zie ook:
- Plaatjes R&C Future: Tools Of Destruction
- Infamous, het nieuwe project van Sly Cooper ontwikkelaars

Lees ook:Nobi Nobi Boy presentatie (eerste bewegende beelden)
Lees ook:Dr. Katamari’s nieuwste spel op de Tokyo Game Show
Lees ook:Nobi Nobi Boy komt naar PSN, kost €3,99
Lees ook:Alles wat je altijd al wilde weten over Noby Noby Boy
Lees ook:Is dit echt een filmpje van Noby Noby Boy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.