flOw (PS3) video review


En terwijl ik de gametrailers-reviewer hoor klagen dat er eigenlijk niet zo heel veel te beleven valt in de wereld van flOw, snap ik precies wat hij bedoelt en ik besef me dat dat nu eenmaal is wat een goede gamesjournalist hoort te zeggen. Maar in het geval van flOw moet het spel wel zo ontspannend mogelijk zijn. Meer werelden, een einddoel, voorwerpen om te verzamelen… al dat soort dingen waarmee Sony het simpele spelletje wat meer inhoud had kunnen geven, zouden er onvermijdelijk ook voor gezorgd hebben dat flOw moeilijker werd. Begrippen als stress en frustratie zouden hun intrede hebben gedaan, en ik denk dat Sony daarmee de magie had verstoord.

Gelukkig komt gametrailers uiteindelijk ook tot die conclusie en krijgt het spel een mooi eindcijfer waardoor niemand zich hoeft laten af te schrikken.

Eind goed al goed dus. Als flOw net zo verslavend is als de online flash game waarmee het allemaal begon, dan is de PS3 versie die paar euro over twee weken meer dan waard.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Hallo Little Big Planet!
- Playstation Home: welkom terug aan de top Sony
- Sony staat open voor aanpassing Sixaxis

Lees ook:Nieuwe flOw trailer
Lees ook:Nintendo heeft flOw laten schieten
Lees ook:Wipeout tilt controls
Lees ook:Zeer fraaie flOw trailer
Lees ook:Elebits video review

3 reacties op “flOw (PS3) video review

  1. denise

    dit spel ziet er echt zo gaaf uit ! echt geweldig op een of andere onbekende duistere manier :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jan

    Heb dit spel net gekocht, al was het maar om de grafische mogelijkheden te zien. Achteraf gezien de beste 5 euro ooit besteed! Je krijgt redelijk weining uitleg, maar al snel blijkt dat er wel degelijk een strategie bijhoort (in minieme mate, maar toch). Een mooiere reclame voor de Playstation store kon er niet zijn. Hopelijk worden op deze manier nog veel spellen verdeelt.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Martijn

    Geen benzine-explosies of eindbazen.
    Maar een schitterend spel! Het behandelt in feite de eerste honderden miljoenen jaren van leven op aarde. In alle eenvoud en duidelijkheid. Pure kunst. Maar wie vlammenwerpers en checkpoints nodig heeft, moet iets anders zoeken. Jammer dat de grote meute het niet zal waarderen (Net als Shadow of the Colossus bijvoorbeeld)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.