EA games in de aanbieding

Op 31 augustus start Electronic Arts voor de derde keer met zijn zogenaamde Most Wanted-actie. Hierbij worden populaire EA-titels tegen sterk verlaagde prijzen verkocht. De nadruk zal dit jaar komen te liggen op Playstation2-games.

Binnen het Most Wanted concept zijn er twee verschillende prijsniveaus: €24,99 en €19,99. Vorig jaar werd er ook nog een prijs van €14,99 gebruikt maar dat komt in deze nieuwe actie niet meer voor. Een bewuste keuze, volgens Ronald van de Zande, trade en events manager bij EA.
"De voorgaande acties waren bij zowel consument als retail een groot succes. Na een evaluatie viel ons op dat de €19,99-games het beter deden dan die van €14,99. Een reden is, dat deze games al langere tijd in de schappen lagen. Voor het assortiment van de nieuwe Most Wanted-actie is gekozen voor zo recent mogelijke games. Dat is ook een van de redenen waardoor retail enthousiast heeft gereageerd op deze Most Wanted-actie. We hebben het over EA-toppers die voor het grootste deel niet ouder zijn dan acht à negen maanden."

De complete lijst met titels die vanaf 31 augustus aanstaande in de uitverkoop gaan:

€24,99:
Black, The Godfather, Need For Speed Most Wanted, FIFA Street 2 en FIFA 06.

€19,99
Battlefield 2 Modern Combat, SSX On Tour, Burnout Revenge, James Bond From Russia With Love, Harry Potter En De Vuurbeker en De Sims 2.

Hier valt verder weinig tegenin te brengen. Nintendo’s Satoru Iwata mag het er dan niet mee eens zijn, ik vind het een mooie aanbieding. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee. Wat is nu een mooiere manier om goedkoop de laatste maanden tot de PS3 te overbruggen?

Bron: Muziek en Beeld

Zie ook:
- Lego Star Wars II trailer
- Grasshopper heeft het druk (Blood+ voor PS2)
- Eerst GTA, toen Lumines en nu ook Tokobot naar de PS2
- Bekijk hier de eerste Engelse Yakuza (PS2) trailer

Lees ook:Welk spel is het populairste deze kerst?
Lees ook:Keita Takahashi doet een poging Noby Noby Boy uit te leggen
Lees ook:SSX Blur trailer
Lees ook:Nintendo vroeg Burnout-ontwikkelaar om nieuwe F-Zero
Lees ook:Nog meer Cave Story, nu ook op je 3DS

6 reacties op “EA games in de aanbieding

 1. Antylopix

  Geld dit ook voor de X-360 games?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paul Hu

  @Antylopix

  Lees!

  ”De nadruk zal dit jaar komen te liggen op Playstation2-games.”

  ;)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Antylopix

  Ja, maar misschien kon het ook zijn dat er alleen ps2 titels bij zitten, die ook op andere consoles zijn, en dat die ook die prijs hebben, ofzow.

    /   Beantwoorden  / 
 4. erik

  Ik verwacht het eigenlijk nog niet voor de 360. Ik denk dat de enige reden dat ze zulke nieuwe titels voor zulke prijzen aan kunnen bieden, is dat de PS2 nu toch echt op z’n laatste benen loopt. De Xbox360 is nog maar net begonnen. Om dan al games voor 20 euro te verkopen… ik zie het in ieder geval niet gebeuren.

  Maar het bericht blijft er verder nogal vaag over. Ik gok dat het vooral zal gelden voor de PS2 versies, en titels die multiplatform zijn verschenen voor de Xbox en de Gamecube worden misschien ook nog meegepikt.

    /   Beantwoorden  / 
 5. raz0r

  Godfather voor 24,99, haha! Dat zegt genoeg over deze AAA game van EA die bij lange na niet het succes is geworden wat ervan werd verwacht. Wat een afknapper, zo snel al naar 24,99. Leuk voor de consument misschien, maar dit toont ook keihard het misbeleid van EA op deze titel aan.

    /   Beantwoorden  / 
 6. denise

  kan meneer ricardo effies kappen met schelden ?

  deze woorden kunnen door sommige op deze site als kwetsend ervaren, ik vraag me ook eigenlijk af of je wel weet waar je het over hebt, deze mensen verdienen nou een ban …

  je bent triest, echt triest

  (Ik heb de post van ricardo verwijderd – erik)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.