Casa Bonita-DLC voor nieuwe South Park-RPG

casabonita
South Park: The Fractured But Whole krijgt volgend jaar DLC die zich afspeelt in Casa Bonita. Het is natuurlijk geen garantie dat een pretpark uit een van de beste afleveringen ook meteen een leuk spel oplevert, maar ik ben wel nieuwsgierig.

De volledige titel van de DLC wordt From Dusk Till Casa Bonita. Dat klinkt als een parodie op de prettig gestoorde Quentin Tarantino-film From Dusk Till Dawn. Dat zal dus wel iets met vampiers worden.

  • South Park: The Fractured But Whole verschijnt aanstaande dinsdag voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Je hebt dus nog maar twee dagen om het spel te pre-orderen en aanspraak te maken op een gratis download van de vorige South Park-RPG The Stick of Truth. Voorlopig de enige manier om dat spel te spelen op Xbox One of PlayStation 4.
  • Als je hem nog niet hebt gezien: de meest recente aflevering van South Park was een soort van prequel op The Fractured But Whole. Het was alleen wel een matige aflevering, dus niet zo’n hele goede reclame voor het spel. Laten we hopen dat Ubisoft een grapperige eindbaas heeft bedacht dan Mark Zuckerberg’s VR-avatar.

Neo-games.blog forum

Lees ook:De scheetgrappen van South Park: The Fractured but Whole
Lees ook:Real guitars are for old people (South Park Guitar Hero aflevering)
Lees ook:Volgende aflevering South Park gaat over Guitar Hero
Lees ook:Veel oude bekenden in South Park-spel The Stick of Truth
Lees ook:Nieuwe trailer South Park: The Fractured but Whole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.