De scheetgrappen van South Park: The Fractured but Whole

Kijken op YouTube
Altijd lachen als South Park-bedenkers Matt Parker en Trey Stone zelf voor de camera verschijnen. Ook al zijn ze allebei de veertig al gepasseerd, vanbinnen zijn het nog steeds kleine kinderen. Dit interview gaat onder andere over de geavanceerde scheetgrappen in het nieuwe South Park-spel, en Trey legt uit waar de subtitel Fractured but Whole vandaan kwam (Ubisoft was bang dat zijn originele voorstel, The Butthole of Time, onverkoopbaar zou zijn).

South Park: The Fractured but Whole verschijnt op 6 december voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Iedereen die het spel voor die datum pre-ordert, krijgt een gratis exemplaar van het vorige avontuur, South Park: The Stick of Truth. Kijk voor alle voorwaarden op deze site van Ubisoft.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Casa Bonita-DLC voor nieuwe South Park-RPG
Lees ook:Veel oude bekenden in South Park-spel The Stick of Truth
Lees ook:South Park: The Stick of Truth uitgesteld, nieuwe trailer
Lees ook:South Park-spel The Stick of Truth lijkt sprekend op de tekenfilm
Lees ook:De makers over: South Park – Let’s Go Tower Defense Play!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.