Trailer + demo: The Deadly Tower of Monsters

deadlytower
Zal ik The Deadly Tower of Monsters kopen? Het is niet echt leuk om te spelen, maar wel ontzettend leuk om naar te kijken. Supertof hoe ontwikkelaar ACE Team de draak steekt met slechte science fiction-films. Ruimteschepen zweven aan touwtjes door de lucht en alle buitenaardse wezens zien eruit als verklede acteurs. De schokkerig geanimeerde eindbazen (stop-motion!) zijn helemaal een feest, en het hele spel wordt ook nog van commentaar voorzien door een regisseur die zogenaamd terugblikt op zijn oude film. Echt waar: als ik een recensie zou schrijven kreeg The Deadly Tower of Monsters voor presentatie een 10+.

Maar de gameplay… oef. Niks mis met eenvoudige beat’em ups, maar dit is wel heel eenvoudig. Eén aanvalsknop waar je de hele tijd op ramt om steeds hetzelfde groepje vijanden te verslaan. TDTOM lijkt nog het meeste op Traveller’s Tales’ Lego-spellen, maar dan nog iets eentoniger. Verschrikkelijk saai dus, maar dankzij het jaren ’50 sci-fi sfeertje toch ook vermakelijk. Ik weet nog steeds niet wat ik ervan moet vinden.

The Deadly Tower of Monsters is nu uit voor pc en PlayStation 4. Hij kost normaal gesproken €14,99, maar deze maand tijdelijk €9,74. In de PlayStation Store staat ook een gratis demo, die ik zojuist heb gespeeld.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Jaren ’50 horror in The Deadly Tower of Monsters
Lees ook:Nieuwe trailer Lego Indiana Jones
Lees ook:Lego Batman 2 launchtrailer is spectaculair én grappig
Lees ook:Nieuwe trailers Lego Universe
Lees ook:Kijk dit: LEGO The Last of Us

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.