Nieuwe trailers Lego Universe


Nieuwe Lego Universe trailers. Het ziet eruit als een vriendelijke en toegankelijke MMO – ook al blijf ik erbij dat de échte Lego-spellen pas mogelijk worden als computers over een paar jaar krachtig genoeg zijn om de hele wereld van Lego-steentjes te bouwen. Dan pas kunnen volwassen Lego-fans als Steve Barker, die in het eerste filmpje wordt geïnterviewd, zich echt uitleven op Lego-bergen, Lego-bossen en Lego-rivieren van transparante steentjes. En inderdaad, Lego heeft zijn grootste fans uitgenodigd om mee te werken aan Lego Universe. Grote kans dat Steve’s enthousiasme meer mensen overtuigt om het spel te proberen dan de twee professionele trailers vol spelbeelden eronder.

[g.forum]

Lees ook:Officiële Lego Batman trailer
Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Batman: The Videogame
Lees ook:Een korte rondleiding door Lego Universe
Lees ook:Er komen Prince of Persia LEGO-steentjes
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman

Eén reactie op “Nieuwe trailers Lego Universe

  1. altasia

    Ik denk niet echt dat dit de weg is die het spel had moeten maken. Het was leuker geweest om zelf te kunnen bouwen, en dan het lieft gezamenlijk online, of de dingen die andere hadden gebouwd te bezoeken en in te spelen.

    Lego is daar echt de franchise voor, alleen is de techniek er niet klaar voor of is de visie er niet??

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.