Nieuwe trailer wollen platformspel Unravel

unravel
Ah wat is hij lief. De hoofdrolspeler van EA’s Unravel is een wollen poppetje dat er dankzij de fotorealistische graphics ontzettend knuffelbaar uitziet. Dat is niet alleen superschattig, maar ook nog functioneel. In deze nieuwe trailer zie je hoe Yarny zijn wollen draad gebruikt om bruggen te bouwen, torens te beklimmen en een bootje te verslepen. Zoveel originele ideeën! Nu maar hopen dat het ook leuk is om te spelen, want deze niet-echt-indie game ziet er erg veelbelovend uit.

  • Het lijkt misschien raar dat EA opeens 2D platformspellen uitgeeft, maar het is al eerder gebeurd. In 2009 publiceerden ze Henry Hatsworth en het Puzzelavontuur, wat nog steeds een van de allerbeste spellen is die je kunt kopen voor de Nintendo DS. (Tip: hij werkt ook op de 3DS!)
  • In de beginjaren van deze blog schreef ik iets te vaak hoe mooi het water eruitzag in nieuwe spellen. Toen bezoekers opmerkingen begonnen te maken ben ik ermee opgehouden, maar bij deze trailer kan ik me niet beheersen: wat een mooie golven! Ze rollen langzaam op het scherm af totdat Yarny uiteindelijk een paar seconden onder water staat. Alsof je monitor de glasplaat is van een aquarium. Zo mooi heb ik het nog niet vaak meegemaakt.
  • Unravel staat gepland voor begin 2016, op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Trailer + releasedatum voor platformspel Unravel
Lees ook:Nieuwe trailer platformspel Unravel
Lees ook:Video: Uncharted op een waterski
Lees ook:Nog steeds verliefd op LittleBigPlanet
Lees ook:Nog meer ongelooflijke Muramasa: The Demon Blade screenshots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.