Video: Uncharted op een waterski


Er is mij weleens verweten dat ik te vaak schrijf over hoe mooi en realistisch ik het water eruit vind zien in veel moderne spellen. Opmerkingen als "Hoe vaak ga je dat nog zeggen?" en "Het lijkt hier wel een water.blog," waren niet van de lucht. Sindsdien probeer ik me in te houden en zwijg ik meestal als ik weer eens een paar realistische golven of mooie weerspiegelingen onder ogen krijg. Maar dit nieuwe filmpje van Uncharted: Drake's Fortune speelt zich af op een waterski… op het water! Het hele filmpje lang water. Zal het me lukken om er zelfs nu niets over te zeggen?

Nope. Maar ik ben voor de verandering niet onverdeeld positief. Die waterski maakt echt veel te weinig golven! Er gebeurt wel wat, maar voor water waar een waterski doorheen scheurt is het toch nog veel te kalm.

Ik weet wel dat het moeilijk is om water realistisch te laten reageren, bijna geen enkel spel krijgt het echt goed voor elkaar, maar dat maakt het nog niet minder jammer.

En het valt hier nog eens extra goed op omdat het water er voor de rest wel prachtig uitziet. De weerspiegelingen worden griezelig realistisch gebroken door de kleine golfjes en het is zelfs troebel water! Het is een beetje groenig en er drijft allerlei troep in. Zolang de waterski alleen een beetje dobbert is het bijna fotorealistisch. Ik ben onder de indruk.

De actie ziet er trouwens ook leuk uit. Wel een beetje cliché allemaal (waarom drijven er zoveel explosieve vaten in die rivier?) maar zolang het leuk is om te spelen zal daar vast niet erg veel over geklaagd worden.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Bionic Commando gameplay filmpjes
- Nieuwe Ratchet & Clank trailers – nu ook buiten Metropolis

Lees ook:Bekijk hier het Warhawk (PS3) filmpje
Lees ook:Nog steeds verliefd op LittleBigPlanet
Lees ook:Nieuwe trailer wollen platformspel Unravel
Lees ook:Water komt op 22 december naar LittleBigPlanet
Lees ook:Nintendo heeft een WiiWare-spel gemaakt: Fluidity

2 reacties op “Video: Uncharted op een waterski

  1. powerpats

    alleen die ontploffingen in het water zijn een beetje nep

      /   Beantwoorden  / 
  2. blender

    klopt die ontploffingen vond ik ook nep! maar voor de rest wat een schitterend spel wordt dit zeg :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.