Nuclear Throne in september naar PS4 & Vita

nuclearthronereleasedate
Beste. Interview. Ooit. Wie de indiegame scene een beetje volgt heeft ontwikkelaar Rami Ismail vast wel vaker zien praten over Vlambeer’s volgende spel Nuclear Throne, maar alleen in dit filmpje eet hij eerst een superpittige habanero peper. Zie Rami lijden voor zijn kunst als hij vragen probeert te beantwoorden terwijl zijn mond in brand staat. En als Sony’s PlayStation-directeur Shuhei Yoshida toevallig voorbij loopt? Dan krijgt die natuurlijk óók een habanero aangeboden. Terwijl iedereen op de bank naar adem hapt, hoor je hem op het einde nog net beloven dat Nuclear Throne uiterlijk september uitkomt voor PS4 en Vita.

  • Vond je dat leuk? Op het YouTube-kanaal van Hot Pepper Gaming worden elke week spellen gereviewed door mensen die net een hete peper hebben gegeten.
  • Nuclear Throne is een roguelike schietspel. Ofwel: procedureel gegenereerde levels waarin spelers maar één leven hebben. Een lege energiebalk = game over = terug naar het titelscherm. Het concept lijkt een beetje op Binding of Isaac, maar dan met grotere explosies en veel meer vijanden tegelijk op het scherm. Dit spel is moeilijk! Ik heb de Early Access pc-versie een tijdje gespeeld, maar verder dan de eindbaas in bovenstaande screenshot ben ik nooit gekomen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nieuwe trailer The Flame in the Flood
Lees ook:Gelimiteerde handleiding bij Switch-versie Binding of Isaac
Lees ook:The Binding of Isaac naar PS3 of Vita? Of allebei?
Lees ook:Binding of Isaac: Rebirth nu uit voor PS4, Vita & pc
Lees ook:The Binding of Isaac: Afterbirth volgende week naar PS4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.