Abstract racespel Proun naar 3DS

proun
Wacht, wat? Proun komt naar de 3DS? Die aankondiging had ik even gemist. (Dank aan Berend Jan voor de tip). Volgens bedenker Joost van Dongen verschijnt er nog dit jaar een nieuwe versie van zijn spel. Proun+ heeft 6 gloednieuwe banen (naast de 5 uit het oorspronkelijke spel) en de soundtrack is deze keer ingespeeld door echte muzikanten. Dat klinkt behoorlijk goed, zoals je hieronder kunt horen in de trailer.

Voor wie het nog niet kent: Proun is een abstract racespel, losjes gebaseerd op de schilderijen van Wassily Kandinsky. Als een zilveren kogel glij je door een fantasielandschap. Hoe beter je het doet, hoe sneller het spel gaat, totdat je nauwelijks tijd hebt om alle hindernissen te ontwijken.

Kijken op YouTube

De nieuwe versie van Proun verschijnt ook voor iOS en Android, maar het is de 3DS-versie waar ik nieuwsgierig naar ben. Dit was op de pc al een mooi spel, maar hoe zouden die kunstwerken eruit zien in 3D?

Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer Proun
Lees ook:Indiegame Proun is klaar, download hem nu
Lees ook:Concurrentie voor Tom Nook
Lees ook:Futuristische tunnelracer SpeedX 3D naar Nintendo’s eShop
Lees ook:Indiegame The Gardens Between naar PS4

2 reacties op “Abstract racespel Proun naar 3DS

  1. Berend Jan

    Deze game ga ik hoppie de poppie in een keer aanschaffen, de PC versie was al erg tof maar miste in mijn idee wat. Ik denk dat het toevoegen van 3d net het ene dingetje is wat ik mis.
    .
    Als het op android komt hoop ik dat hij ook google cardboard gaat ondersteunen het lijkt met tof om dit spel met bewegingen van mijn hoofd te spelen terwijl ik in 3D kijk naar de baan.
    .
    En het is ook nog eens gemaakt door één NL ontwikkelaar in zijn vrije tijd. Proun is een spel wat veel meer aandacht verdiend dan hij nu krijgt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dave500

    er bestaan meer van dit soort spellen voor de 3ds maar ik heb helaas niet zo mooie versie gekocht als dit hier.
    meschien dat ik deze ook ga aanschaffen.
    alleen dit doet me ook erg denken aan astro flyer :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.