A Walk In The Dark is eindelijk een platformspel over een kat


A Walk In The Dark gaat over een kat die zijn bazin moet redden van een… rookwolk? Of is het de duivel? Het verhaal blijft voorlopig nog even in nevelen gehuld, maar ik ben allang blij dat we eindelijk een platformspel krijgen met een kat in de hoofdrol. Waarom is dat niet al veel eerder gebeurd? Ze kunnen rennen, springen en uithalen met hun nagels. Katten zijn de ideale platformhelden en ze zien er nog schattig uit ook.

De eerste trailer van A Walk In The Dark begint veelbelovend met anderhalve minuut aan schattige katten, mysterieuze rookwolken, enge eindbazen en mechanische vlinders. Als er in de laatste 30 seconden ook nog wat spelbeelden voorbij komen is dat wel even slikken. Het is mooi, maar de animaties zijn houterig, de actie oogt stroef en de levels onorigineel. Na al die fraaie FMV’s kan A Walk In The Dark toch niet gewoon een Canabalt-kloon zijn? Toch?

Omdat ik die kat als hoofdrolspeler zo’n goed idee vind ga ik A Walk In The Dark tóch in de gaten houden. Hopelijk brengt de volgende trailer een paar aangename verrassingen. De ontwikkelaar heeft al laten weten dat er inmiddels een animator is aangenomen om in ieder geval dat aspect op te knappen.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Dark Void, een spel over jetpacks
Lees ook:Online spelletje: Robot Unicorn Attack
Lees ook:Nieuwe trailer Dark Souls II
Lees ook:Deze PSP Mini (I Must Run) komt me bekend voor…
Lees ook:Nog drie iPad-spelletjes voor katten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.