Online spelletje: Treadmillasaurus Rex


Tijd voor een onzinnig spelletje. In Treadmillasaurus Rex probeert een dinosaurus calorieën te verbranden op een loopband. Om het interessanter te maken rollen er dodelijke stekelballen over de band die hij moet ontwijken. Net als de dodelijke laserstralen aan weerszijden van de band. Om het nóg interessanter te maken worden er elke paar seconden extra hindernissen toegevoegd via een groot Rad Van Fortuin op de achtergrond.

Die hindernissen zijn soms logisch (de band gaat sneller draaien of de laserstralen schuiven dichter naar de dinosaurus), maar het Rad Van Fortuin heeft ook vakjes als ‘party’, ‘confetti’ en ‘hat’, die Treadmillasaurus Rex ieder op hun eigen manier feestelijker maken. In het begin zul je lachen om alle malle ideeën die John Cooney in zijn spel heeft verwerkt, maar zodra de snelheid een paar keer is verhoogd ben je dankbaar voor iedere uitkomst die de loopband niet nog moeilijker maakt.

Eén van de vakjes op het Rad Van Fortuin is de felbegeerde ‘Win The Game’, de enige manier om Treadmillasaurus Rex uit te spelen. Maar aangezien de uitkomst van het Rad écht op toeval is gebaseerd weet je van tevoren nooit hoe ver je nog moet. Aan de andere kant zal geen enkel potje langer duren dan een paar minuten; Treadmillasaurus Rex wordt heel snel heel moeilijk. Hoeveel calorieën weet jij te verbranden?

Speel: Treadmillasaurus Rex

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Kijken: Super Scribblenauts gebruikt bijvoeglijke naamwoorden
Lees ook:Minesweeper zonder computer. Gewoon, met kraskaarten
Lees ook:Online spelletje: Parameters
Lees ook:Game|Life’s multiplayer Rock Band feestje
Lees ook:Rock Band “absolutely” ook naar Wii

4 reacties op “Online spelletje: Treadmillasaurus Rex

  1. Wormpaul

    Lastig, kwam tot 40k maar 1x spelen is echt wel genoeg bij z`n spel :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ja meer dan een tussendoortje is het niet, maar ik vond hem toch erg grappig. Ik vraag me af of dit ook was bedoeld als sarcastisch commentaar op de zinloosheid van veel spelletjes (zoals John’s vorige spel Achievement Unlocked), of gewoon een maffe ingeving.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gulzt

    Ligt de site eruit? wil hier niet openen…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Werkt hier probleemloos… misschien een tijdelijke storing rond het tijdstip dat jij hem probeerde.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.