Online spelletje: One Button Arthur


Ken je One Button Bob nog? Dat miniatuur avonturenspel met maar één knop? Ontwikkelaar Ninja Doodle heeft een vervolg gemaakt. Ren, spring en vecht je een weg door 25 nieuwe kamers waarvoor je opnieuw niets anders gebruikt dan de linker muisknop. Arthur’s avontuur is iets moeilijker dan Bob’s avontuur dankzij een paar creatieve puzzels met schakelaars en deurtjes.

Maar ook op andere punten voelt One Button Arthur gepolijster dan zijn voorganger. Grafisch is het allemaal net iets mooier, kamers vallen minder vaak in herhaling en het springen voelt nauwkeuriger. One Button Bob was al een prima spel, maar One Button Arthur is naar mijn bescheiden mening beter. Ook leuk is dat er nog steeds wordt bijgehouden hoeveel muiskliks je nodig had om de schat te vinden. Met een beetje oefening komt iedereen uiteindelijk op ongeveer hetzelfde aantal, maar vooral de score van je eerste poging zegt iets over je reflexen en vernuftigheid als gamer. (De mijne was een lachwekkende 742 keer klikken).

Let op: om One Button Arthur te spelen is de meest recente versie van de flash-plugin vereist. Als je al een tijdje niet hebt geüpdate is het mogelijk dat het spel meteen na het logo van de sponsor bevriest. Zulks overkwam mij ook, maar nadat ik de nieuwste versie van flash had geïnstalleerd werkte alles verder probleemloos.

Speel: One Button Arthur

Bekijk alle Online Spelletjes

[g.forum]

Lees ook:Online spelletje: One Button Bob
Lees ook:Vierpuntsdruktoets op de DS Lite niet langer “klikkerig”
Lees ook:Kijk dit: Super Mario 64 uitgespeeld met nul sterren
Lees ook:Super Mario Maker – Tänk Fort
Lees ook:Online spelletje: Stunt Pilot

3 reacties op “Online spelletje: One Button Arthur

  1. Wormpaul

    De vorige nog even gespeeld (416 clicks) omdat hier op `t werk alleen oude flash hebben, en dat bleef toch ook een grappig spelletje!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    IJzersterke formule inderdaad. Maar toen ik hem nog eens speelde NADAT ik One Button Arthur had gespeeld vond ik Bob juist tegenvallen. :p Zo simplistisch! Die kamer waar je Bob van bovenaf ziet en alleen af en toe hoeft te wachten op een valluik stelt achteraf weinig voor, en die kom je drie keer in verschillende varianten tegen. Dan toch liever de iets uitdagendere puzzels van Arthur.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wormpaul

    614 eerste keer!

    En deze was inderdaad uitdagender dan die andere, best moeilijk sommige kamers met al die puzzles!@!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.