Online spelletje: Death vs. Monstars

Net als de meeste mensen heb ik maar één rechterhand. Daarom heb ik altijd zo´n hekel aan online arena shooters die je met de WASD knoppen laten sturen terwijl je met de muis moet richten. Ik kan dat niet! En als het me al lukt heb ik na een paar minuten kramp in m’n linkerhand. Gelukkig is er nu een spel dat rekening houdt met mijn handicap: een arena shooter waar je maar één hand voor nodig hebt. Yes!

Het is even wennen, maar na een paar minuten Death vs. Monstars wil je nooit meer iets anders. Je schiet, automatisch en met een eindeloze stroom kogels, altijd in de tegenovergestelde richting als waarin je beweegt. Zo simpel kan het zijn. Je verslaat vijanden door je te laten achtervolgen zodat ze in je slipstream van kogels terechtkomen. Eventueel kun je de schietrichting vastklikken door de linkermuisknop ingedrukt te houden, maar het voelt eerlijk gezegd eleganter om gewoon vanuit de losse pols te schieten.

Een verslavende upgrade system geeft je een goede reden om zoveel mogelijk goud te verzamelen (moet dat nieuwe kanon bij elkaar sparen!) en voor noodgevallen is er berserk mode: dubbelklik op de linkermuisknop om een paar seconden in alle richtingen te schieten. Wat een zalig spel is dit. Niet vernieuwend, niet uniek, maar o wat speelt het lekker! De eindbaas is grappig genoeg de Grinning Collosus uit You Have To Burn The Rope, al is hij deze keer iets moeilijker te verslaan. (Waaaaat!? Je kent You Have To Burn The Rope nog niet? Dan mis je echt iets speciaals!)

Speel: Death vs. Monstars

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Online spelletje: You Have To Burn The Rope
Lees ook:Ook Japanners lachen om You Only Live Once
Lees ook:Online spelletje: Free Will
Lees ook:Online spelletje: Uchu Force 2
Lees ook:Online spelletje: Fat Cat

4 reacties op “Online spelletje: Death vs. Monstars

  1. micha

    deze kwam ik een paar dagen geleden tegen, erg leuk :P

    met spatie kan je ook tijdelijk de tijd nog vertragen

      /   Beantwoorden  / 
  2. piratus

    leuk aleen lukt dit niet echt goed op school (rot muizen)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Niels

    *Is verslaafd*

    Ben nu al 2 dagen bezig! xD

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.