Online spelletje: Pyro

Tijdens mijn speurtocht naar een leuk online spelletje kwam ik weer een boel creatieve concepten tegen, de één nog wonderlijker en verrassender dan de ander. En toch was het dit simpele steek-alle-fakkels-aan spelletje waar ik maar niet mee kon ophouden. Pyro heeft iets, maar wat?

De regels zijn simpel: sleep over de vuurbal om de richting en vuurkracht te bepalen. Laat de linkermuisknop los en hoop dat hij zoveel mogelijk fakkels aansteekt. Wie alle fakkels in één worp laat branden maakt kans op bonuslevels, maar meestal heb je meer dan één kans zodat ook minder getalenteerde spelers verder komen.

Pyro zit ergens tussen Bloons en Peggle in. Het is alsof je hetzelfde concept al tien keer eerder hebt gezien en het is me eigenlijk een raadsel waarom ik zo lang bleef spelen. Is het de langere rode stippellijn (die je koers voorspelt) waardoor je minder afhankelijk bent van geluk dan bij Peggle? Komt het omdat er steeds maar vier of vijf fakkels zijn zodat het wat gefocuster voelt dan Bloons? Wat het ook is, ik zou erg dankbaar zijn als iemand me kan uitleggen hoe level 36 werkt zodat ik Pyro eindelijk kan uitspelen.

Speel: Pyro

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Volledige Japanse Zelda: Phantom Hourglass trailer
Lees ook:Peggle komt naar DS
Lees ook:Online spelletje: Dillo Hills
Lees ook:Online spelletje: Fishing Girl
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13 Ontknoping!

5 reacties op “Online spelletje: Pyro

 1. David

  Ik ben nu bij 37, 36 is uit te spelen door eerst de rechtbovenste fakkel te raken, en de rooie lijn schuin naar rechts te laten gaan, richting de grond, zo heb ik het iig gedaan

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Dank je! Ik probeerde juist heel hard te gooien zodat hij flink zou stuiteren tussen die twee wanden. Als je hem rustig laat vallen lukt het inderdaad. :)

     /   Beantwoorden  / 
 2. micha

  zo en uit, was wel leuk voor even :P

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jordy

  Ik kende hem al, ik heb nu 28 levels ge-aces
  maar wel alle 44 een keer gehaald,
  wow ik heb zelfs level 4 ge-aced !! (Die paddestoel)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.