Online spelletje: Achievement Unlocked

Je kunt als gamer tegenwoordig geen spel meer opstarten zonder dat de Achievements (of Trophies, als je de PS3-versie speelt) je om de oren vliegen. Virtuele medailles die Microsoft voor de grap begon uit te delen in hun Xbox 360-spellen, maar de grap liep volledig uit de hand toen duizenden spelers de uitdaging serieus oppakten. En zo kan het gebeuren dat Achievement Unlocked, bedoeld als parodie op het verschijnsel, griezelig veel lijkt op een Next-Gen spelcomputer-simulator.

Je start het spel op en de eerste vier Achievements heb je meteen binnen: Play the game (voor het opstarten van het spel), Get to Level 1 (voor het bereiken van het eerste level) Don’t Move a Muscle (voor het drukken op geen enkele knop) en Best Player Ever (voor het neerzetten van een nieuw persoonlijk record).

Achievement Unlocked laat alle andere speldoelen achterwege en draait alleen maar om het halen van alle achievements. Vijanden? Eindbazen? Wie heeft ze nog nodig als je ook willekeurige opdrachten kunt uitvoeren! Wat je daarvoor precies moet doen is in de beste achievements-traditie volstrekt onduidelijk, maar dit spel doet gelukkig niet moeilijk en beloont letterlijk alles met een achievement. Door alleen maar rond te lopen en het level te bekijken stromen de eerste zestig automatisch binnen. Alleen voor de laatste dertig of veertig beloningen zul je echt creatief moeten worden. Vindt de favoriete plek van de ontwerper, voer de Konami-code in en wordt een echte achievement whore!

Speel: Achievement Unlocked

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:Mr. Minecraft in pc-versie Super Meat Boy
Lees ook:Online spelletje: Superstar Combo
Lees ook:Online spelletje: Super Mafia Land
Lees ook:Bit.Trip Complete heeft 120 nieuwe mini-levels
Lees ook:Online spelletje: Abobo’s Big Adventure

7 reacties op “Online spelletje: Achievement Unlocked

  1. gianny

    leuk idee ik ga het nu spelen ik zeg dadelijk wel hoe het is

      /   Beantwoorden  / 
  2. gianny

    ik heb het gespeeld echt verslavend hoor maar het is echt leuk meer dan 90 activements zijn te verdienen en zelfs eentje van 100 keer dood gaan en ik heb er 78 gevonden :) van de 90

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jordy

    Ik heb het gehaald. Geweldig ik kende hem al, me top is 390 Seconden :P

      /   Beantwoorden  / 
  4. micha

    gehaald

      /   Beantwoorden  / 
  5. Zeruda

    Ook gehaald ^^

      /   Beantwoorden  / 
  6. lolol

    gehaald in 239 secs

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.