Online spelletje: Space Station Jason


Om eerlijk te zijn, Space Station Jason is geen leuk spel. Het is knap gemaakt, interessant, veelbelovend en meer van dat soort dingen, maar het speelt voor geen meter.

Waarom dan toch spelen? Om je te vergapen aan de mogelijkheden. Het is de eerste driedimensionale platformgame in Flash die ik ooit ben tegengekomen, en dat is best een prestatie. Hoe simpel de graphics verder ook zijn. Het wow-gevoel dat Space Station Jason je de eerste keer geeft is al bijna een klik waard. Je voelt meteen dat iemand, ooit, op een dag, deze techniek gaat gebruiken voor een briljant spel.

Space Station Jason is alleen nog niet dat spel. De 2D gameplay met draaibare 3D graphics had gebruikt kunnen worden voor prachtige puzzels in de lijn van Super Paper Mario (Wii) en Crush (PSP), maar in plaats daarvan blijkt Jason gewoon een tergend langzame platformgame zonder vijanden. Verzamel alle diamantjes en loop naar de uitgang. Bewegen doe je met de pijltjestoetsen, springen met de spatiebalk en de camera draaien met de [A} en [D] toetsen. Toen het spel in level zeven van me verlangde dat ik de camera zou draaien tijdens een sprong kwam ik dan ook een derde hand te kort. Voor mij het teken om af te haken, maar toch… ooit op een dag wordt Space Station Jason 3, 4, 5 of 6 zeker weten een geniaal puzzelspel!

Speel: Space Station Jason

Bekijk alle Online Spelletjes

[games.blog forum]

Lees ook:De anatomie van Sackboy
Lees ook:Een demonstratie van Angry Birds Space vanuit het ISS
Lees ook:Space Invaders Infinity Gene alleen naar iPhone
Lees ook:Konami over Dance Dance Revolution: Hottest Party
Lees ook:Kijk dit: You’re In Space And Everyone Wants You Dead

2 reacties op “Online spelletje: Space Station Jason

  1. Afello

    De animatie is vreselijk….

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kars

    hmm animatie vind ik niet veel mis mee, maar het is heel langzaam inderdaad en daarom word het ook wel saai na een paar levels. Jammer, het heeft best potentie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.