Kijk dit: You’re In Space And Everyone Wants You Dead

Kijken op YouTube
Ik blijf hier maar naar kijken. You’re In Space And Everyone Wants You Dead is gemaakt voor een recente gamejam met als thema ‘Game Boy’. Alle spellen moesten draaien op de resolutie van de originele Game Boy (160 bij 144 pixels) en mochten maximaal 4 kleuren gebruiken.

Het resultaat is een spel dat eigenlijk niet kan bestaan. Een first person Game Boy-shooter met vloeiende driedimensionale graphics. De meeste inzendingen voor de gamejam zijn brave Pokémon-RPG’s en 2D actiespelletjes, maar hier spring je heen en weer tussen kleine planeetjes à la Super Mario Galaxy, terwijl je wordt achtervolgd door een eindeloze stroom boze ogen.

Het is meer een techdemo dan een volwaardig spel, maar het ziet er nu al leuk uit en die vormgeving is echt te gek. Nostalgisch en futuristisch tegelijk. Ik hoop dat ontwikkelaar adamgryu ermee verder gaat.

Download You’re In Space And Everyone Wants You Dead gratis vanaf deze site.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Dead Space Extraction is een ‘Guided First Person Experience’
Lees ook:Trailer: de zombies zijn terug in Left4Dead 2
Lees ook:Je moeder haat Dead Space 2
Lees ook:Light Trax/Dot Stream-kloon in Dead Space Ignition
Lees ook:Een rondleiding door Dead Space: Extraction (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.