Online spelletje: Chat Noir


Hebbes! Jullie hebben er geen idee van hoe lang het me heeft gekost om deze screenshot te maken. Die rotkat bleef de hele tijd ontsnappen. Uiteindelijk is het toch gelukt, en nu betaalt al die moeite zich terug omdat ik met dit plaatje verder geen uitgebreide uitleg meer hoef te schrijven: dit is de bedoeling van Chat Noir. Vang die zwarte kat!

Chat Noir is een turn-based spelletje. Iedere keer dat jij een rondje inkleurt mag de kat één vakje verspringen. Als hij de rand van het veld bereikt gaat hij er vandoor, zorg dus dat je hem voor die tijd hebt opgesloten. De presentatie is minimaal. Er is geen achtergrondmuziek en zelfs als het je uiteindelijk lukt stuurt het spel je zonder felicitaties door naar een volgend level. Een erg onbeleefde kat dus, maar de neiging om het 'nog één keertje' te proberen is zelden zo sterk geweest.

Speel: Chat Noir

Bekijk alle Online Spelletjes

Lees ook:Dit is trouwens een screenshot van de Battle Mode
Lees ook:Online spelletje: Planet Basher
Lees ook:Hoe duur is Wii Fit?
Lees ook:PS3 datum-bug lost zichzelf op, iedereen kan weer veilig gamen
Lees ook:Mario Kart Wii: geen voice chat, wel text chat

2 reacties op “Online spelletje: Chat Noir

  1. N Stone

    geweldige game. eerst zal het bijna onmogelijk lijken. maar zodra je het “trukje” door hebt zal je 8 van de 10 potjes winnen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kars

    ow wauw k heb weer eens mazzel.. in 3 keer gelukt^^

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.