Op één plek in Breath of the Wild ziet Link er anders uit


Er is in The Legend of Zelda: Breath of the Wild een brug over Lake Hylia. Het is een oude brug, dus bij een van de toegangspoorten zit een gat in de muur. Als Link in dat gat klimt gebeurt er een interessante glitch.

Normaal gesproken ziet Link eruit als een tekenfilmfiguur, maar om wat voor reden dan ook wordt in dat ene gat in die ene muur de Cel-Shading uitgeschakeld. Opeens verandert je favoriete held in een glimmende emotieloze etalagepop. Sommige mensen vinden die “realistische” look misschien mooier, maar ik vind het maar een raar gezicht. Blij dat hij er in de rest van het spel uitziet als een volwassen versie van Toon Link uit The Wind Waker.

Je hebt verder niets aan deze glitch, maar het is wel een zeldzame blik achter de schermen. (Die, nu de glitch bekend is, ongetwijfeld wordt weggepoetst in de volgende update van BotW).Dit gat is het, in de brug over Lake Hylia.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nintendo overwoog een vervolg op The Wind Waker
Lees ook:Het complete demofilmpje van Zelda op de Wii U
Lees ook:Nostalgische Nintendo-standbeeldjes gebaseerd op klassieke illustraties
Lees ook:Super Smash Bros. Brawl SPOILERS!
Lees ook:Link nog steeds hoofdrolspeler in tweede DLC BotW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.