Nieuwe trailer Wii U actiespel Devil´s Third

devilsthird
Devil’s Third is een actiespel van regisseur Tomonobu Itagaki, die voorheen bij Tecmo Games verantwoordelijk was voor de Ninja Gaiden- en Dead or Alive-spellen. Hij heeft in 2009 zijn eigen studio opgericht, Valhalla Games, en dit wordt hun eerste spel. Opvallend genoeg verschijnt Devil’s Third exclusief voor de Wii U. Het ziet er op het eerste gezicht niet heel speciaal uit, maar de regisseur van Ninja Gaiden verdient wat mij betreft het voordeel van de twijfel. Misschien speelt deze wel net zo briljant als die legendarische eerste 3D Ninja Gaiden uit 2004!

Het verhaal gaat over een groot internationaal conflict, dat losbarst nadat alle communicatiesatelieten rondom de aarde op elkaar zijn gebotst. (Dat blijkt een reëel gevaar waar sommige wetenschappers zich zorgen over maken). De details zijn verder niet zo belangrijk, het is vooral een excuus om een grote getatoeëerde man tegen heel veel vijanden te laten vechten.

Kijken op YouTube

Het is een lange trailer met ook veel uitleg van Itagaki zelf (in het Japans en niet ondertiteld), maar de spelbeelden spreken voor zich. Devil’s Third verschijnt op 28 augustus, exclusief voor de Wii U.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Ninja Gaiden Sigma komt naar PS3
Lees ook:PlayStation 3 krijgt Ninja Gaiden Sigma 2
Lees ook:Hou je vast, nieuwste trailer Devil May Cry 4
Lees ook:Itagaki: PSP geen handheld, mijn kids willen een Wii spel
Lees ook:Ninja Gaiden DS filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.