Trailer: 3DS-versie van Rodea the Sky Soldier


Nieuwe trailer voor de 3DS-versie van Rodea: The Sky Soldier. Dit spel werd in 2011 aangekondigd voor de Wii, maar een jaar later alweer geannuleerd. Volgens ontwerper Yuji Naka (in de jaren ’90 verantwoordelijk voor hitspellen als Sonic the Hedgehog en Nights into Dreams) was het spel al helemaal af maar lukte het niet om er een uitgever voor te vinden.

Dat probleem is blijkbaar opgelost, want Rodea staat nu gepland voor Wii U en 3DS. Ook in Europa! Het ziet er in deze trailer uit als een soort JRPG, maar volgens gamesjournalisten die het al mochten proberen is het toch echt een actiespel. Rodea vliegt door kleurrijke levels, verzamelt diamanten en schiet op grote mechanische vijanden. Misschien flauw, maar de beste manier om het te omschrijven is toch echt als een kruising tussen de 3D Sonic-spellen en Nights into Dreams.

Kijken op YouTube

Deze trailer is dus voor de 3DS-versie, maar let op: alleen de Wii U-versie van Rodea: The Sky Soldier bevat een bonusschijfje met daarop de nooit uitgebrachte Wii-versie die je ook echt kunt spelen met je oude Wiimote.

Beide versies staan gepland voor het vierde kwartaal van 2015.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Kijk dit: vliegspel Rodea The Sky Soldier voor Wii en 3DS
Lees ook:HD remake van Sega’s NIGHTS into Dreams aangekondigd
Lees ook:NiGHTS was niet gebruiksvriendelijk, Wii-sequel beter
Lees ook:NiGHTS komt naar Playstation 2
Lees ook:Nieuwe trailers Sonic Forces en Sonic Mania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.