Speed Mario Bros. is Mario op dubbele snelheid

speedmariobros
Check deze bonusgame in Ultimate NES Remix voor de 3DS. Speed Mario Bros. is een exacte kopie van het originele Super Mario Bros., alleen draait het hele spel op dubbele snelheid. Mario loopt sneller, de vijanden gaan sneller, de klok tikt sneller, en de muziek wordt versneld afgespeeld. Het ziet er hectisch uit, al merkte ik tijdens het bekijken van dit filmpje ook dat de nieuwe snelheid verrassend snel went. Na een paar minuten viel het eigenlijk al bijna niet meer op. Misschien wordt dit wel het Nieuwe Normaal en vinden we de gewone Super Mario Bros. straks tergend langzaam.

  • Ultimate NES Remix is volgens Nintendo een compilatie van de beste uitdagingen en remixes uit NES Remix 1 & 2 voor de Wii U. Als je die al hebt gespeeld is er dus weinig reden om deze ook aan te schaffen.
  • Hoe leuk het ook is dat dit bestaat, eigenlijk had Nintendo voor de 3DS natuurlijk gewoon Ultimate Game Boy Remix moeten maken. Toffe uitdagingen in de beste Game Boy-spellen en Speed Mario Land als bonusgame? Ik zou het kopen!
  • Ultimate NES Remix is in Europa te koop vanaf 11 november.

Kijken op YouTube

Lees ook:Dit is de wereldkaart van New Super Mario Bros.
Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:New Super Mario Bros later in Japan als in Amerika?
Lees ook:Amerikaanse New Super Mario Bros boxart
Lees ook:Japanse New Super Mario Bros releasedatum (maand)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.