Terugkijken: Nintendo Direct over Hyrule Warriors

hyrulewarriorsnintendodirect
Het blijft knap hoe Nintendo dat doet. Andere uitgevers leggen zich erbij neer dat hun spellen te ingewikkeld zijn voor een groot publiek, maar Nintendo trekt gewoon een half uur uit om rustig en duidelijk te vertellen wat Hyrule Warriors precies is. Forten veroveren, vijanden in het vizier nemen, ervaringspunten verdienen… na afloop van deze video snapt zelfs je oma wat een hack & slash actiespel is.

En ja, je kunt je afvragen of dat in 2014 nog nut heeft. Bij de Wii was de kans groot dat je oma er inderdaad een onder haar televisie had staan, maar de Wii U wordt voornamelijk gekocht door mensen die toch al fanatiek gamen. Ikzelf geloof niet dat Hyrule Warriors het spel is dat daar verandering in gaat brengen, maar ik bewonder Nintendo’s optimisme.

Kijken op YouTube

  • Hyrule Warriors is in Nederland te koop vanaf 19 september. Op die dag verschijnt er ook een Limited Edition met een Triforce-sjaal.
  • Het eerste kostuum is gratis voor iedereen die de game registreert op Club Nintendo, maar het klinkt alsof Nintendo alle andere speciale outfits wil verkopen als losse DLC.

[g.forum]

Lees ook:Hyrule Warriors’ eerste originele personage heet Lana
Lees ook:Hyrule Warriors vanaf 14 augustus te koop in Japan
Lees ook:Zelda spin-off Hyrule Warriors aangekondigd
Lees ook:Nieuwe screenshots van Hyrule Warriors
Lees ook:Wat vindt het internet van Hyrule Warriors?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.