Verbrand al je bezittingen met Little Inferno voor de Wii U


Ken je Little Inferno nog? Dat langverwachte en mysterieuze nieuwe project van Kyle Gabler (World of Goo) en Kyle Gray (Henry Hatsworth). De vorige keer kregen we alleen een nietszeggende teaser, maar vandaag lieten Kyle & Kyle de eerste echte spelbeelden zien. Dat klinkt veelbelovend, maar Little Inferno is zo anders dan andere spellen dat ik er na het zien van dit filmpje eigenlijk nog steeds niets van begijp. Als ik moest gokken zou ik zeggen dat het een verre achterneef was van Tetris. Als in: de open haard loopt langzaam vol met voorwerpen die jij als speler moet verbranden voordat ze de bovenkant van het scherm bereiken. Maar hoe dat verbranden precies in z’n werk gaat? De eerste scene suggereert dat je er alleen naar hoeft te wijzen, maar later worden er ook explosieven ingezet. Ik ben verward en geïntrigeerd! Laat jouw interpretatie van de trailer achter in het reactieveld.

Little Inferno staat gepland als (downloadbare) lanceertitel voor de Wii U. Dat betekent dus dat hij in Europa verkrijgbaar is vanaf 30 november. Niet van plan om een Wii U te kopen? Little Inferno komt ook naar de pc. Download hem aanstaande zondag (18 november) vanaf deze site. In een later stadium verschijnen er ook nog versies voor Mac en Linux.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:De makers van World of Goo en Henry Hatsworth presenteren Little Inferno
Lees ook:Zie haardvuursimulator Little Inferno in actie op de Wii U
Lees ook:Xbox360 voortaan met stille DVD-drives
Lees ook:Zo ziet Dante’s Inferno eruit op de PSP
Lees ook:De vloer is van lava in indiegame Hot Lava

2 reacties op “Verbrand al je bezittingen met Little Inferno voor de Wii U

  1. RikkieR

    Volgens mij is het precies andersom! Je moet de upgrades gebruiken om met je vuur of iets of iemand boven in de schoorsteen te bereiken. Ze vragen zich rond 1:20 ook af wat er zich bovenin of buiten de schoorsteen bevindt.

    Lijkt me op zich wel tof, de humor en de graphics spreken me wel aan. Die lichte hint naar die eekhoorn uit de Ice Age trailers op het eind bijvoorbeeld. Lekker subtiel wel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    Volgens mij moet je inderdaad een zo hoog mogelijk vuur maken.
    .
    Hij lijkt wel erg op de artstyle van world of Goo
    .
    Ga hem denken ik niet kopen denk ik…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.