Metroid: Other M komt op 3 september


“Een andere primeur voor de serie is een fysieke aangelegenheid voor Samus. In Metroid: Other M kan namelijk een aantal mêleeaanvallen uitvoeren in haar Power Suit. De speler springt op vijanden om de krachtige Overblast uit te voeren, gebruikt de 1-knop met precieze timing om te Counter-aanvallen en rekent af met verwondde vijanden middels een Lethal Strike. Andere nieuwe moves zijn het ontwijken van vijandige aanvallen met een uitgekiende Sensemove en het levenskracht herstellende Concentration, dat de speler activeert door de Wii-afstandsbediening verticaal te houden met de A-knop ingedrukt.”

Nintendo legt uit hoe Samus’ fysieke aanvallen werken in Metroid: Other M. Hier heb ik nog maar weinig gamesjournalisten over gehoord. Misschien begon iedereen op de E3 uit gewoonte meteen te schieten en heeft niemand gemerkt dat Samus deze keer ook andere opties heeft? Het klinkt in ieder geval alsof de nieuwe Metroid stiekem ook een redelijk uitgebreide beat’em up bevat. Precies Team Ninja’s specialiteit, dus ik heb hier wel vertrouwen in. Lees de rest van het verhaal bij Nintendo, waar je ook zult zien dat er inmiddels een Europese releasedatum is geprikt: vrijdag 3 september is de dag. Dat is al over twee maanden! Bekijk hieronder de “Pop Block” versie van de laatste trailer. Daarin wordt ieder klein detail dat je misschien nog over het hoofd had gezien apart uitgelicht.

[g.forum]

Lees ook:Nintendo maakt nieuwe Metroid voor de Wii… met hulp van Team Ninja
Lees ook:Lange nieuwe trailer Metroid: Samus Returns
Lees ook:Nieuwe gameplay-trailer Metroid: Other M
Lees ook:Samus’ bikini door de jaren heen
Lees ook:Een nieuwe 2D Metroid voor de 3DS

2 reacties op “Metroid: Other M komt op 3 september

  1. Erwin

    Het doet mij goed om te zien wat de werkelijke potentie van de Wii is. Uitzonderlijke graphics (het kan dus toch) én een intelligent gebruik van de Wii mote. Zover ik het nu kan zien, heeft het alles in zich wat aan de The Conduit ontbrak (misschien trekt deel twee dat wel weer recht).
    Grappig is ook dat de 2D revival ook nu weer doorzet.

      /   Beantwoorden  / 
  2. G.Tom

    Hmm… ik kijk ernaar uit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.