Deze Animal Crossing 3DS screenshots komen me akelig bekend voor


Screenshots van Nintendo’s Animal Crossing-spel voor de 3DS. Het is nog steeds niet duidelijk of dit echt een spel is dat gepland staat als lanceertitel, of alleen een demo om de mogelijkheden van het nieuwe apparaat te demonstreren. Ik hoop het laatste, want deze plaatjes komen me veel te bekend voor. Weliswaar hebben de graphics voor het eerst sinds de GameCube-versie (!) een nieuw likje verf gekregen (de poppetjes lijken langer en iemand heeft eindelijk fatsoenlijke 3D modellen gemaakt voor de bomen), maar alle meubelstukken, bloemen en fruitsoorten die hier voorbij komen heb ik al eerder verzameld. Mag het alsjeblieft iets vernieuwender Nintendo?

[g.forum]

Lees ook:Drie Colin McRae: DIRT “concept images”
Lees ook:WiiWare-spel Swords & Soldiers ook naar PSN
Lees ook:Video: Cave Story op WiiWare
Lees ook:Wii-versie Super Mario All-Stars ook naar Europa
Lees ook:Max and the Magic Marker, een nieuwe trailer en een nieuwe look

15 reacties op “Deze Animal Crossing 3DS screenshots komen me akelig bekend voor

  1. berend jan

    Dat is wel het voordeel van de 3DS ze moeten nu wel AC 3d maken (bomen en bloemen enzo) anders krijg je meer een kijkdoos in plaats van een 3d Effect.
    .
    Ik heb best wel zin in deze AC alleen moeten ze dan wel meer dingen kunnen in de wereld, de stap van DS n aar 3DS moet veel groter zijn dan de stap van DS naar Wii.
    .
    Was op de Wii de graphics ook al niet meer High res da op de DS?
    .
    Ze beloven weer een soort Wiiconnect 24 je DS kan via Wifi zonder actief te zijn.
    .
    Bedenk je de mogelijkheden eens aangezien de innercam face recognition tech heeft (net als Natal zou krijgen) dat je Character hetzelfde gezichtsuitdrukking zou hebben als de speler. Ik kijk verbaast “Jaap” kijkt verbaast naar de wereld in AC. De mogelijkheden zijn er volgens Nintendo In iedergeval in Nintendog+cats. Dat soort dingen wil ik zien in AC 3D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ik heb nog even gezocht om te linken naar het Animal Crossing “verlanglijstje” dat een paar games.blog-bezoekers ooit hebben opgesteld. Kon hem helaas niet meer vinden, maar daar stonden ook een hoop mooie suggesties in. Meer activiteiten in het dorp, een arcadehal met Virtual Console-spellen, veel meer online mogelijkheden etc. Een goudmijn aan goede ideeën. ;)
      .
      Die gezichtsherkenning… ik geloof het eigenlijk pas als ik het zie. Het klinkt allemaal prachtig, maar ik ben toch bang dat het een stuk beperkter is dan Nintendo voorstelt. We zullen zien. Het idee dat je poppetje jouw humeur overneemt is wel erg gaaf.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Oscar

    Ik ga hem toch wel kopen. xD

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wormpaul

    Ik heb nog nooit z`n game gespeeld….vraag me af of `t iets is voor me?

      /   Beantwoorden  / 
    1. berend jan

      Houd je van Zinloze dingen in games… Dan is het spel iets voor je…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Erik

        Dat is wel heel kort door de bocht. ;) Animal Crossing is een raar spel. De eerste keer dat ik het speelde werd ik er helemaal in gezogen. Er gebeurt misschien niet veel, maar Nintendo weet heel knap de sfeer van een klein rustig dorpje op te roepen. Het voelt vaak zo gezellig dat je je echt gaat verheugen op suffe evenementen als een rommelmarkt of een vistoernooi. Zie het als een RPG-dorpje, maar dan heel goed uitgevoerd. Met bewoners die genoeg tekst hebben voor honderden gesprekjes en ontelbaar veel voorwerpen om te verzamelen. Als je hem speelt zoals het hoort (elke dag en nooit langer dan een kwartiertje) kun je er maanden zoet mee zijn. Het is natuurlijk wel heel braaf en schattig en nou ja, typisch nintendo, maar als je daar tegen kunt is het wel erg de moeite waard. Vind ik. Al ken ik ook genoeg mensen die er totaal de lol niet van inzien.
        .
        Helaas zijn alle versies van het spel die Nintendo heeft uitgebracht grotendeels hetzelfde. Ken je er één, dan ken je ze eigenlijk allemaal.

          /   Beantwoorden  / 
        1. berend jan

          Ik vind de GameCube versie altijd nog de beste, Wifi gebruyik je eingenlijk nooit. En die heeft de NES games erin wat het ook erg leuk maakt en meer map plekken die in andere versies één gebouw zijn geworden.
          .
          Vuilnisbelt, Politie burau enz.
          .
          Ik houd er wel van als mijn dorpje wat voller lijkt.
          .
          Eingenlijk is de GC versie de enige reden dat ik mijn GC aan de stroom houd, ik heb hem namelijk import met een freeloader die niet werkt op mijn Wii :(

            /   Beantwoorden  / 
          1. Erik

            Die vuilnisbelt mis ik inderdaad in de latere spellen! Dat gaf me echt het gevoel dat iemand zijn oude spullen had weggegooid. Veel leuker dan die afvalkist in het gemeentehuis waar je de items gewoon in een menu selecteert.
            .
            Ik vond dat Let’s Go To The City een dappere poging deed om Wi-Fi leuker te maken met viswedstrijden en een timer om spelletjes te spelen, dat mag alleen nog veel ambitieuzer uitgewerkt worden.

              /  
    2. Niels

      Oe, dat laatse idee zou wel geniaal zijn! Dat ik dan verveeld kijk bij Jopie de olifant die het heeft over zijn nieuwe plantenbak en dat hij dan boos op me wordt omdat het mij niet interesseert. ;)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Niels

        Oh, foutje, dit was bedoeld als reactie op de post van berend jan.

          /   Beantwoorden  / 
  4. dave500

    een dorp is voor mij wel genoeg
    ik speel het haast nooit meer
    maar toch heb liever een game er van dan twee soorten!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Linkster/G.Tom

    Neh… doe maar niet :S

      /   Beantwoorden  / 
  6. MetroidPrime

    Bedoel je niet dat ze voor het eerst sinds de N64 versie een likje verf hebben gekregen? :p

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Oeps ja, die vergeet ik steeds. ;) Maar een hoop sprites/textures uit Let’s Go To The City komen inderdaad nog steeds letterlijk uit dat N64-spel. Schandalig eigenlijk.

        /   Beantwoorden  / 
  7. Viktor

    Ik had door Erik’s Animal Crossing dagboek Animal Crossing: Wild World gekocht, dit spel heb ik met veel plezier gespeeld maar ik had geen wi-fi, vorig jaar heb ik hem verkocht.
    Nu mis ik het en heb ik hem op marktplaats gekocht, krijg hem woensdag binnn, can’t wait!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.