MadWorld releasedatum, gameplay-filmpjes en de stem van Bender

Vandaag drie kleine updates rondom Sega’s MadWorld.

IGN interviewde de voice-actors van de commentators. Eén van hen is de voor mij totaal onbekende Greg Poops, maar de ander blijkt niemand minder dan John DiMaggio: de stem van Bender in Futurama. Greg: My character Howard is not lucky in love and is apparently a giant pervert. John’s character Kreese is a brute with no subtlety who threatens to kill me every time I make a bad pun.

Rechtstreeks van Sega’s eigen site: Nederlandse releasedatum 20 maart 2009. Inclusief een link om te pre-orderen bij Bol.com.

Voor de derde update zul je even door moeten klikken; drie nieuwe gameplay filmpjes. Spel ziet eruit als een ongecompliceerde beat’em up met misschien ietst teveel nadruk op overdreven geweld. (Ik heb niets tegen een paar afgerukte ledematen maar ik ben niet van plan om vijanden door het halve level te slepen alleen om ze in een ventilator te gooien).

[games.blog forum]

Lees ook:Nieuwe beat ´em up voor Sega Mega Drive aangekondigd
Lees ook:Jack Cayman (MadWorld) keert terug in Platinum’s nieuwe spel Anarchy Reigns
Lees ook:Pas op voor hard surfaces, nieuwe Just Cause 2 filmpjes
Lees ook:Stacking komt morgen uit, bekijk de nieuwste trailer
Lees ook:Grote Metroid Prime 3 filmpjes overload

2 reacties op “MadWorld releasedatum, gameplay-filmpjes en de stem van Bender

  1. berend jan

    Dit is voor mij het 2e spel uit de “iets te adult voor mij” serie van SEGA…
    .
    Adult games maken op de Wii leuk maar als het zo overdreven en puberaal wordt als Hous Of the Dead en ook zoals deze titel dan hoeft het voor mij niet. Ik vind een beat em up/brawler geniaal maar dit geweld is echt net een straat te ver. Jammer want ik vind de artstyle echt geweldig maar waarom moet het nu weer net TE erg zijn dan :(
    .
    Ik zou wel een lekker Vieuwtifull Joe willen op de Wii of double Dragon 4 (5 als je super DD als deel 4 telt)…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Enigszins mee eens… maar het stoort mij niet zo erg dat ik er spellen voor ga overslaan. Als MadWorld lekker speelt wil ik hem zeker meemaken, zelfs al had het allemaal wel iets subtieler gemogen. Dichter dan dit zul je bovendien wel nooit bij een nieuwe Double Dragon komen, vrees ik. ;)
    .
    Viewtiful Joe blijft één van de beste spellen die ik ooit heb gespeeld (beste sidescrolling beat’em up ooit gemaak? Vooral deel één was echt briljant), maar allebei de delen verkochten volgens mij voor geen meter. :( Ik kan het de makers niet echt kwalijk nemen dat ze het nu over de geweldadige boeg gooien in de hoop wat meer bekijks te trekken.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.