Nieuwe levels in Wii-versie Donkey Kong Jungle Beat


De Wii-versie van Donkey Kong Jungle Beat blijkt toch iets meer te zijn dan een simpele port. IGN bericht vandaag dat de programmeurs terug in het spel zijn gedoken om vijanden van plaats te veranderen, extra gimmicks toe te voegen en meer checkpoints in te bouwen. Daarnaast kunnen Jungle Beat-veteranen zich zelfs verheugen op een paar gloednieuwe levels. De besturing wordt zoals voorspeld een stuk traditioneler. Op de Wii loopt Donkey Kong met de controlstick, springt hij met de A-knop en worden de motion sensors alleen gebruikt om aan te vallen.

We zullen het maar door de vingers zien omdat Donkey Kong Jungle Beat een briljant spel is dat nog door veel te weinig mensen is gespeeld, maar eigenlijk is het natuurlijk nieuws om verdrietig van te worden. Dit is het Greatest Hits-album wat je je favoriete artiest ook nooit helemaal hebt vergeven – met één nieuw liedje zodat je als fan toch verplicht bent om het te kopen. Op de GameCube voelde Donkey Kong nog als het werk van bevlogen programmeurs die écht van games hielden. Op de Wii is het de zoveelste manier om met minimale inspanning meer winst te maken. Zelfs het oude EA (waarop iedereen zo trots is dat ze hun leven hebben gebeterd) was nooit zo doorzichtig in hun uitmelkerij.

Voor Pikmin, het andere Play It On Wii-spel dat volgende maand uitkomt in Japan, zijn geen nieuwe levels aangekondigd, maar IGN kan nu wel bevestigen (via Famitsu) dat we onze schattige Pikmin's op de Wii wel degelijk besturen door op het scherm te wijzen. Sorry voor alle verwarring, twee maanden geleden.

Zie ook:
- World of Goo in Europa gewoon naar Wii Ware, komt in december
- Wii Opera browser versie 2.0 is alleen gratis als de eerste versie dat niet was

[games.blog forum]

Lees ook:Video: Pikmin en Donkey Kong: Jungle Beat op de Wii
Lees ook:Donkey Kong Jungle Beat met opgepoetste graphics op de Wii
Lees ook:Donkey Kong Revolution ontwikkeld door het Jungle Beat team
Lees ook:Platformspel Mekazoo lijkt op Sonic en Donkey Kong
Lees ook:Ontwerpschetsen voor Donkey Kong Country

0 reacties op “Nieuwe levels in Wii-versie Donkey Kong Jungle Beat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.