Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 11


Hey kids,

Eerder vandaag ontving ik het duikrapport van Marina Horta, de vrouw waarmee ik eergisteren een nachtelijke duik heb gemaakt. Marina schreef dat ze extreem tevreden was met haar ervaring. En of ik alstublieft 'het goede werk omhoog wilde houden.' Sorry, ik ben niet zo handig met die Engelse vertalingen.

Nog leuker was het mailtje dat ik even later kreeg van Het Instituut. Er stond: 'het is ons niet ontgaan dat u de laatste tijd erg hard heeft gewerkt. Uw reputatie groeit rap, hier op het Global Marine Instituut hoofdkwartier. Als teken van waardering ontvangt u bij deze een nieuwe duikuitrusting.' Ik ben nu nog steeds bezig om deze verwarrende gebeurtenis op me in te laten werken. Als ik het goed begrijp heeft Het Instituut me zojuist een nieuwe duikuitrusting gestuurd… als attachment bij een E-mail!? Maar… eh… wat? Huh? Hoe? Nu ja, ik heb hem aangetrokken, dus hij moet wel echt bestaan. Het is een oranje wetsuit en ondanks de mysterieuze manier waarop hij deze boot heeft bereikt, ben ik er wel blij mee. Misschien fax ik Het Instituut vanmiddag een doos bonbons als bedankje.

Het logboek van Kapitein Erik

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 283
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 1
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 7
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 10
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 77: Beam me up, Scotty

4 reacties op “Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 11

 1. hond

  erik je ruikt naar kaas

    /   Beantwoorden  / 
 2. Rens

  Die neus vind ik niet zo, maar wel leuk stukje.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mark

  Haha met een email!

  Ruikt naar…. kaas? Wat bedoel je daarmee hond? :P

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wouter

  Lol, dat pakje heb ik ook!
  Maar ik ben denk ik ook al wat verder…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.