Konami vervuilt de Wii met Target Terror


Nou, Konami heeft de moed definitief opgegeven. Nadat hun eerste twee originele, met liefde gemaakte, spellen voor de Wii (Eledees en Dewy's Adventure) allebei zijn geflopt gaan ze met hun derde Wii-spel voor iets héél anders.


Dit is een port van een arcade-game uit 2004. Target Terror wist slechte 3D graphics te gecombineren met terroristen die door echte acteurs werden gespeeld. Het is duidelijk met een knipoog gemaakt en niet echt serieus bedoeld, maar het eindresultaat is (zoals je ziet!) toch nogal deprimerend.

Dit spel uitbrengen kost Konami bijna niets en het zou me niet eens verbazen als ze hier uiteindelijk meer geld mee verdienen dan met Eledees en Dewy's Adventure.

O, en Target Terror wordt ook nog aangeprezen als "compatible" met de Wii Zapper. Een lachertje want bijna elk schietspel is compatible met de Wii Zapper. HET IS GEWOON EEN STUK PLASTIC! Mensen, koop toch alsjeblieft gewoon Resident Evil: Umbrella Chronicles of Ghost Squad als jullie op zoek zijn naar ouderwets schietspel.

Bron: Nintendo World Report

Zie ook:
- Ook complete downloadbare games (naast demo's) voor DS
- Nieuwe trailer: Tales of Symphonia: Knight of Ratatosk

Lees ook:Dewey’s Adventure ziet er leuk uit
Lees ook:Interview met Dewy’s Adventure producer
Lees ook:Konami’s tweede exclusieve Wii game
Lees ook:Nieuwe trailer Pro Evolution Soccer 2008 op de Wii
Lees ook:Tien minuten gameplay Resident Evil: The Umbrella Chronicles

7 reacties op “Konami vervuilt de Wii met Target Terror

  1. pingu 007

    Dramatisch, Dramatisch.

      /   Beantwoorden  / 
  2. bas

    Ook wel een beetje lachwekkend, zoals het eruit ziet. En dan nog, als ze het aanbieden als budgettitel voor 20 euro kan het nog best een aardige aanvulling zijn!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Teun gc

    Haha, die ziet er best ok uit. Lekker fout retro! Bovendien zit al wel te wachten op iets leuks om op te schieten!

    Maargoed, ik heb ook nog evbemn een serieuze vraag. Ik twijfel al een tijdje aan Umbrella Chronicles omdat ik graag een leuke shooter wil hebben die ik met mijn zapper kan spelen. Maar is dit wel zo? Ik heb stukken gezien waarmee je met je controller moet schudden. Dat gaat niet echt goed met de zapper. Bovendien staat er ook niet zo’n logotje op zoals (volgens nintendo) wel zou moeten bij games die compettable zouden moeten zijn met de Zapper. Ik begrijp best dat het technisch mogelijk is, maar kun je dat gezwier met wiimote ook uitzetten?

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    Retro? :p De arcade-versie komt uit 2004!

    En voor wat betreft Umbrella Chronicles, dat weet ik niet zeker.

    Capcom heeft het spel wel degelijk ontworpen voor gebruik met de Zapper (er zijn zelfs trailers van te vinden waarin het wordt gespeeld met de Zapper), maar echt iedereen zegt dat het zonder een stuk beter speelt. Het lijkt niet echt het ideale schietspel als je specifiek iets zoekt om de Zapper bij te gebruiken, zelfs al vindt Capcom van wel.

      /   Beantwoorden  / 
  5. oscar

    whahahaha
    xD
    dit spel is echt raar xD

      /   Beantwoorden  / 
  6. Benny

    Dit spel doet me denken aan Lethal Enforcers. Die shizzle kwam toen met een gigantische rode of blauwe gun. Ook Konami en ook waardeloos.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Teun gc

    Hmm, beetje suf. Heb even ingelezen en inderdaad, je moet met je complete zapper schudden! Daar is het ding niet voor gemaakt jongens, te zwaar! En Gohst Squad schijnt mega kort te zijn… hmm, toch nog wachten op house of the dead (was zoizo al meer een sega man) of toch maar Target Terror…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.