Ah… Zack & Wiki!


Teveel… goede… spellen. Wow. Mijn hoofd duizelt ervan als ik me bedenk hoeveel spellen er de komende weken en maanden uitkomen die ik echt moet hebben. Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure… is ook één van die spellen. Het komt er natuurlijk op neer dat ik al die titels nooit allemaal tegelijkertijd kan kopen. Een aantal zullen uitgesteld moeten worden tot begin volgend jaar. Maar ik heb het gevoel dat Zack & Wiki er misschien wel één is die ik op de dag zelf (7 november) wil kopen. Al was het maar om een signaal naar Capcom te zenden dat: ja, het wordt gewaardeerd dat jullie een hoogwaardig nieuw spel voor de Wii hebben gemaakt!

Dus okee. Twee nieuwe filmpjes. Een officiële trailer en een erg grappig gameplay filmpje waarin Zack een pinguin probeert te vangen. We kunnen alleen maar hopen dat alle puzzels in het spel zo plezierig op te lossen zijn! (Niet te makkelijk maar ook niet frustrerend en onlogisch).

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Okami Wii wordt gemaakt door Ready At Dawn
- Super Mario Galaxy bijna uit, nieuwe filmpjes uit Japan

Lees ook:Gratis online Flash-demo: Zack & Wiki
Lees ook:Zack & Wiki ziet er leuk uit!
Lees ook:Zack & Wiki wordt positief ontvangen: video review
Lees ook:Just how awesome is Zack & Wiki?
Lees ook:Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee… Zack & Wiki uitgesteld voor Europa

2 reacties op “Ah… Zack & Wiki!

  1. Shitbull55

    Must have idd.
    Plezierig dat een grote developer als Capcom de ballen heeft zo’n verfrissende (en tegelijk heerlijk oldskool adventure) game te maken!

    3-werf hoera voor Capcom
    Hoera!
    Hoera!
    Hoera!

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Ik weet niet of driewerf hoera wel genoeg is momenteel. :p Capcom is echt gigantisch goed bezig de laatste tijd. Het lijkt wel of alles wat ze aanraken in goud verandert.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.